Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Stem nu op jouw favoriete series in de Serie van het jaar verkiezing 2021!

Vandaag is het zover! De Serie van het Jaar Verkiezing 2021 is begonnen. Vanaf vandaag t/m zondag 6 februari kun jij stemmen op jouw favoriete series van 2021 in vijftien verschillende categorieën.

Hoe werkt het?
Allereerst klik je op de grote groene knop onderaan dit bericht. Of de knop bovenaan je dashboard (ingelogde homepage). Of via het menu in de MijnSerie app. Vervolgens kom je terecht in de stemmodule. Je kunt voor alle vijftien categorieën één stem uitbrengen op één van de genomineerde series. Hoe we aan deze nominaties komen heb je kunnen lezen in de columns die de afgelopen zestien dagen online zijn verschenen. De columns staan ook allemaal onderaan de stemmodule zodat je het rustig nog even na kunt lezen.

Is jouw favoriete serie niet genomineerd in een categorie? Dan kun je er alsnog op stemmen door een wildcard inzetten*. Je kunt dan een serie naar eigen keuze kiezen. Deze moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen; minstens één aflevering van de serie is tussen 1 december 2020 en 30 november 2021 uitgezonden, en de serie moet natuurlijk in het genre vallen**. Je hoeft niet in elke categorie een stem uit te brengen en mocht je je later nog bedenken, je kunt tot zondag 6 februari je stem nog wijzigen. Als je klaar bent met stemmen kom je op je overzichtspagina terecht die je kunt delen met je vrienden om te laten zien welke series jij de beste van 2021 vond.

* Bij de categorie beste acteur en beste actrice is het niet mogelijk om een wildcard in te zetten.
** Probeer je een serie als wildcard toe te voegen maar lukt het niet? Dan kan het zijn dat deze serie niet aan het genre is gekoppeld. Ben je het hier niet mee eens? Laat het ons dan weten, dan gaan we ernaar kijken.

Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt?
Op zondag 6 februari sluit de stem module. De stemmen zullen dan geteld worden en op vrijdag 11 februari komt de uitslag online te staan. Ook maken we dan bekend wie de prijzen gewonnen hebben.

Wat kan je winnen?
De gebruikers die hebben gestemd maken kans op de volgende prijzen:
* 1 premium account van 2 jaar (ter waarde van € 44,95)
* 2 Easy Lock lekvrije mok met MijnSerie logo (ter waarde van 24,95)
* 10 premium accounts van 1 jaar (ter waarde van € 24,95)

Allemaal heel veel succes en plezier met stemmen. Moge de beste series winnen!

Stem op de beste series van 2021
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_BlackBiker
05 jan 2022 15:12 -
Toch is dit elk jaar weer een leuk evenement.
Dank aan iedereen die hier mee bezig is geweest, de columnisten, de techneuten en alle anderen ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
05 jan 2022 15:33
Geen dank, wij doen het met heel veel plezier. Vergeet niet om je stemlijst hier: https://www.mijnserie.nl/forum/4-general-chat/2505/ neer te zetten. Ben nieuwsgierig waar iedereen op stemt dit jaar ;-)
Reageer
avatar_BlackBiker
05 jan 2022 17:20
Done!
Reageer
avatar_Inter
05 jan 2022 16:27 -
Ingevuld. Ook hiervandaan bedankt aan iedereen van het MijnSerie team. Ben zeer benieuwd naar de uitslag.
Reageer
avatar_RonSchoonwater
06 jan 2022 12:54 -
De nodige wildcarts moeten gebruiken voor The Underground Railroad, The North Water en Maid (onvoorstelbaar dat die series niet genomineerd zijn - het zal wel aan mij ligen :). Het ontbreekt in mijn lijst aan een superhelden serie (want the Nevers mocht niet en bij een aantal DC series zijn ze uit 2020 :) Bij de meest teleurstellende serie mijn teleurstelling maar uitgesproken in het algemeen over de staat van (verschillende) superhelden series van vooral Marvel. Sorry liefhebbers, het is maar mijn mening en ik ben helaas afgehaakt terwijl ik het oorspronkelijk toch erg leuk vond. Misschien is het voor mij gewoon teveel en daardoor voor mij iets te vaak kwantiteit ipv kwaliteit. Ik kon eigenlijk verder zo niet een andere teleurstelling herinneren. Verder merk ik dat ik achterloop bij scifi en fantasy. Ben ik dit jaar te weinig aan toe gekomen. The Nevers is eigenlijk de enige serie. Daar zijn de meningen over verdeeld aangezien die ook genoemd wordt bij de meest teleurstellende serie. Mogelijk niet de beste scif/ fantasy serie, maar ja ik moet wat. The Expanse wacht ik met kijken tot die er helemaal opstaat.
Reageer
avatar_BlackBiker
06 jan 2022 16:32
Heel herkenbaar. Wat jij hebt met de Marvel superhelden heb ik precies hetzelfde. Overdaad schaad zeggen ze wel eens. En ik ben er nu op uitgekeken terwijl ook ik het oorspronkelijk erg leuk vond.

En The Expanse heeft nog twee afleveringen te gaan in het laatste seizoen, dus daar moet je binnenkort van kunnen gaan genieten ;-)
Reageer