Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nomineer en stem op de MijnSerie Podcast

Nomineer en stem op de MijnSerie Podcast

De MijnSerie Podcast had de eerste 'uitzending' in december 2018. Het vierde seizoen gaat binnenkort van start. En nu kun je ons weer nomineren voor de Dutch Podcast Awards.
De Dutch Podcast Awards een prijs voor podcasts in Nederland en wordt sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. Initiatiefnemer is BNR Nieuwsradio. Verleden jaar werden er 20.000 stemmen uitgebracht. En dit jaar leek het ons leuk als ook de MijnSerie lezers kan stemmen. Maar eerst moeten we wel genomineerd worden. Klik hier om je nominatie uit te brengen.



In 2021 zijn er negen categorieën én is er zoals elk jaar de titel 'Beste podcast van Nederland'. De categoriewinnaars maken we op 26 en 27 oktober bekend. Een dag later is het Podcastgala in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Nomineren
Er zijn drie verschillende stemfasen. Het nomineren start op maandag 30 augustus. Makers, uitgevers en luisteraars mogen vanaf deze datum ieder maximaal drie podcasts nomineren. De organisatie weegt het aantal inzendingen en maakt vervolgens per categorie vijf genomineerde podcasts bekend. In de categorie 'Beste host' zijn er dit jaar zeven genomineerden.

Stemmen
Op woensdag 22 september begint het stemmen. Iedereen mag per categorie eenmaal één stem uitbrengen. Dat wordt gecontroleerd aan de hand van een e-mailadres en een IP-nummer. De stem van het publiek telt voor 70 procent mee in de eindscore. De overige 30 procent wordt bepaald door de vakjury. Uit alle categoriewinnaars kiest de vakjury vervolgens de beste podcast van Nederland.

Winnaars
Op 26 en 27 oktober maken we de winnaars van de categorieën bekend. Dat doen we één voor één, online en via de radio. Op donderdag 28 oktober vindt in Krasnapolsky het podcastgala plaats. Dan wordt de beste host bekend gemaakt en weten we welke podcast een jaar lang de titel 'Beste podcast van Nederland' mag dragen.

Klik hier voor meer informatie over de Dutch Podcast Awards 2021

De MijnSerie Podcast is te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen. En uiteraard staan alle podcast op MijnSerie.nl en zijn altijd terug te luisteren via MijnSerie nieuwsberichten type bij de zoekfunctie Podcast in en je kunt alle afleveringen terug luisteren.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

BlackBiker
BlackBiker 30 augustus 2021, 19:14
Nominatie verstuurd. Succes!
Mandy1966
Mandy1966 30 augustus 2021, 22:31
Top, dank je wel.
Inter
Inter 31 augustus 2021, 09:57
Ondanks dat ik door mijn doofheid zoals enkelen weten dit niet kan volgen heb ik toch mijn stem uitgebracht op jullie podcast omdat MijnSerie een geweldige website is.
Mandy1966
Mandy1966 31 augustus 2021, 10:04
Weer enorm bedankt.
TnTNL
TnTNL 2 september 2021, 09:32
Ik luister niet naar podcasts maar gun het jullie! Genomineerd :)
Mandy1966
Mandy1966 2 september 2021, 09:39
Dat waarderen we enorm, dank je wel.
Log in om een reactie achter te laten