Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

De Emmy Awards zullen een paar grote namen gaan missen dit jaar

Waar is mijn serie? Waarom favorieten als The Marvelous Mrs. Maisel, Insecure en What We Do in the Shadows niet in aanmerking komen voor een Emmy dit jaar.
Op 13 juli zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 73ste Emmy Awards die op 19 september zullen worden uitgereikt. Maar waar zijn de fan-favorieten? Vele award-series zoals Succession , The Marvelous Mrs. Maisel , Insecure , Better Call Saul , Stranger Things , Ozark en What We Do in the Shadows zullen ontbreken bij de nominaties voor de Emmy Award 2021 en het is niet omdat ze het niet verdienen.

Om in 2021 in aanmerking te komen voor een Emmy, moeten de afleveringen zijn uitgezonden tussen 1 juni 2020 en 31 mei 2021 De aanhoudende pandemie speelde een grote rol bij productieonderbrekingen en vertragingen. Emmy- lieveling The Marvelous Mrs. Maisel begon eind januari met de productie, vele maanden na de beoogde startdatum van lente/zomer 2020 vanwege de vertragingen door het coronavirus. Januari was het beoogde maand voor de start van het vierde seizoen van de Amazon Prime Video-dramedy, wat de serie makkelijk in dat noodzakelijke tijdsschema zou hebben geplaatst, maar helaas voor The Marvelous Mrs. Maisel moet het vierde seizoen nog van start gaan. Tot op heden heeft de geweldige mevrouw Maisel in drie seizoenen in totaal 54 nominaties en 20 Emmy-overwinningen gekregen.

Andere populaire titels die niet in aanmerking komt voor Emmy nominaties zijn Curb Your Enthusiasm, The Morning Show, Killing Eve Russian Doll en Dead to Me. Schitt's Creek domineerde de Emmy Awards 2020 met negen overwinningen, waaronder Outstanding Comedy Series en een groot aantal acteerprestaties voor Eugene Levy, Catherine O'Hara, Dan Levy en Annie Murphy. Maar de Pop TV-serie is helemaal klaar. Het sloot zijn zesde en laatste seizoen af ​​op 7 april vorig jaar en komt dit jaar niet meer in aanmerking.

Wat dit allemaal kan betekenen is dat nieuwe en voorheen over het hoofd geziene favorieten van fans een goede kans maken op erkenning, zoals Cobra Kai, Hacks, The Mandalorian, The Boys, The Flight Attendant, Ted Lasso, Mayans MC (2018), Perry Mason (2020) en Bridgerton. Maar het zal waarschijnlijk ook effect kunnen hebben op de volgende enorm populaire titels The Crown, This Is Us, The Handmaid's Tale en The Kominsky Method.

Ook voor FX's Pose is het zeer goed mogelijk dat de Television Academy het een feestelijk afscheid zal geven. Het drama van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Steven Canals heeft al elf Emmy-nominaties verdiend met één overwinning voor Television Academy Honors in 2019 en Outstanding Lead Actor in een Drama Series-overwinning voor Billy Porter datzelfde jaar. Dit jaar werd het allerlaatste seizoen uitgezonden van de serie.

We zullen op 13 juli om 17.30 Nederlandse tijd kunnen gaan zien wie er genomineerd is en in aanmerking zal komen voor die felbegeerde prijs.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten