Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nomineren voor de Serie van Jaar verkiezing 2020

MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.

Net als verleden jaar vragen we ook dit jaar weer aan onze lezers welke series zij nu het beste vonden. En ook dit jaar willen we jouw genomineerde series meenemen.Wil jij nomineren, dan kun je dat hier doen. Lees de regels even door en geef dan bij de reacties jouw lijst door van de series en acteur en actrice die jij in 2020 het allerbeste vond. Je nominaties zullen worden meegenomen door onze schrijvers die een top 10 zullen samenstellen.Heb je nog ideeën, geef ze door via een persoonlijk bericht aan Jos of Mandy. Je hebt tot 4 december de tijd om je nominaties door te geven. Veel succes met nomineren.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
23 nov 2020 15:51 -
Geweldig. Zin hierin en benieuwd wat de uitslag gaat worden... ⚡
Reageer
avatar_BlackBiker
25 nov 2020 08:37 -
Leuk weer! Ik heb mijn lijstje al ingestuurd :-)
Reageer
avatar_JanWillemK
29 nov 2020 22:13 -
Als je geen lijstje inlevert mag je later niet zeuren als je serie ertussen staat :P
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
Nieuwe en terugkerende series staan er in het nieuwe schema van The CW. Het schema dat vanwege de coronapandemie later start dan normaal.
Vandaag, 13:00
Aankomende maand wordt het zevende seizoen van The Flash (2014) toegevoegd aan het aanbod van Netflix, een aantal dagen na de première bij The CW.
Vandaag, 12:00
Showtime heeft aangekondigd dat er een film komt van de dramaserie Ray Donovan, zodat de serie een afgerond einde krijgt.
Vandaag, 11:00
2
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Gisteren, 14:00
2