Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nomineren voor de Serie van Jaar verkiezing 2020

MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.

Net als verleden jaar vragen we ook dit jaar weer aan onze lezers welke series zij nu het beste vonden. En ook dit jaar willen we jouw genomineerde series meenemen.Wil jij nomineren, dan kun je dat hier doen. Lees de regels even door en geef dan bij de reacties jouw lijst door van de series en acteur en actrice die jij in 2020 het allerbeste vond. Je nominaties zullen worden meegenomen door onze schrijvers die een top 10 zullen samenstellen.Heb je nog ideeën, geef ze door via een persoonlijk bericht aan Jos of Mandy. Je hebt tot 4 december de tijd om je nominaties door te geven. Veel succes met nomineren.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
23 nov 2020 15:51 -
Geweldig. Zin hierin en benieuwd wat de uitslag gaat worden... ⚡
Reageer
avatar_BlackBiker
25 nov 2020 08:37 -
Leuk weer! Ik heb mijn lijstje al ingestuurd :-)
Reageer
avatar_JanWillemK
29 nov 2020 22:13 -
Als je geen lijstje inlevert mag je later niet zeuren als je serie ertussen staat :P
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01