Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Winnaars Televizier-Ring Awards 2020

Op donderdag 8 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2020 beslist wie er met de Ring en de Sterren van door mocht gaan.

De avond werd gehouden in Theater Carré in Amsterdam, maar niet met de gebruikelijke aantallen toeschouwers. Vanwege de coronamaatregelen zijn alleen de genomineerden aanwezig. Maar volgens Nathan Reinds is de zaal omgetoverd in een prachtige huiskamer: “Koninklijk Theater Carré weet van de nood een deugd te maken. De prachtige zaal is omgetoverd tot gezellige corona-proof huiskamer.”

De kijker kon deze avond stemmen op een genomineerde voor de Gouden Televizier-Ring. Alle andere winnaars waren al gekozen. Op deze feestelijke avond kregen de genomineerde in de andere categorieën te horen wie de gelukkige winnaar was. De nieuwe winnaar, opvolger van Chateau Meiland, moest wachten tot alle stemmen die die avond waren uitgebracht geteld waren.

Ook werd de Oeuvre-Ring voor de vierde keer uitgereikt. De organisatie hield tot het gala zelf geheim wie de gelukkige was. Zeker is wel dat hij of zij toetreedt tot een select gezelschap illustere televisiemakers. In 1974 won Willem Duys de allereerste Oeuvre-Ring. In 2009 kreeg Mies Bouwman de tweede en in 2015 werd Linda de Mol tijdens het 50e Ring Gala verrast met het kostbaar kleinood.Dionne Stax en Frits Sissing presenteerde het 55ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dat deden beide al eerder alleen dan met een andere presentator. Grote winnaars deze avond waren Tim Hofman en Chantal Janzen. Hofman sleepte drie prijzen in de wacht en Janzen behaalde een record met meer Televizier televisieprijzen dan Yvon Jaspers.

Hieronder alle winnaars op een rijtje:

Televizier-Ster Talent
Martien Meiland (Chateau Meiland – SBS6)
Bram Krikke (Radio-dj QMusic)
Holly Mae Brood (Love Island Nederland – RTL 5/Videoland)

Televizier-Ster Online-Videoserie
#BOOS (BNNVARA)
Jachtseizoen 2019 (StukTV)
Politievlog van Jan-Willem

Televizier-Ster Presentatrice
Chantal Janzen (Chantal Komt Werken – RTL 4)
Eva Jinek (Jinek - RTL 4)
Miljuschka Witzenhausen (Miljuschka kookt/#Eerlijkefoto – RTL 4)

Televizier-Ster Presentator
Tim Hofman (#BOOS/Over mijn lijk – BNNVARA)
André van Duin (Heel Holland Bakt/Denkend aan Holland – Omroep MAX)
Beau van Erven Dorens (Weet Ik Veel/Beau Blijft Binnen – RTL 4)

Televizier-Ster jeugd
Beestenbrigade (KRO-NCRV)
Dropje (NPO)
H3L (Videoland)

Televizier-Ster Acteur/Actrice
Elise Schaap (Undercover – Netflix)
André van Duin (Het geheime dagboek van Hendrik Groen -Omroep MAX)
Angela Schijf (Meisje van plezier – RTL 4/Videoland)

Gouden-Televizier Ring
Over mijn lijk (BNNVARA)
De beste zangers van Nederland (AVROTROS)
Nick Simon En Kees Homeward Bound (AVROTROS)

Oeuvre-Ring
Ivo Niehe (Tros TV Show)

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tiramisu
09 okt 2020 09:17 -
Terecht dat over mijn lijk heeft gewonnen
Reageer

Laatste nieuws

Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
Gisteren, 10:00
De Canadese medische dramaserie Transplant zal begin maart worden toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 14:00