Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Videos/Fotos

Ruim drie jaar na de première van Beau Séjour zal binnenkort het tweede seizoen van start gaan bij Eén. Het eerste seizoen verschijnt in januari bij NPO.
zo 27 december
Het vijfde seizoen van Riverdale zal eind januari van start gaan bij Netflix, kort na de première bij The CW. Er is nu ook een trailer uitgebracht.
do 17 december
De Deense fantasieserie Equinox gaat eind december in première. Netflix heeft de eerste beelden uitgebracht in de vorm van een trailer.
di 15 december
Netflix heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe Britse miniserie, die eind december in première gaat. De serie is afkomstig van Shonda Rhimes.
di 15 december
1
Disney+ werkt aan veel nieuwe Marvel en Star Wars producties, onder andere een Marvel serie over War Machine en Nick Fury en een hoop nieuwe Star Wars series.
zo 13 december
7
Clarice, het serievervolg van de film The Silence of the Lambs, gaat volgend jaar februari in première bij CBS. De eersge beelden zijn al te bekijken.
do 10 december
Amazon Prime Video lanceert een trailer voor het derde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie American Gods.
di 8 december
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
ma 30 november
1
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
di 24 november
Tiny Pretty Things gaat midden december in première bij Netflix, de streamingdienst heeft ook een trailer gedeeld van de ballet-drama serie.
vr 20 november
Starz heeft niet alleen de terugkeer van de Power spin-off aangekondigd, ook is een trailer en key art vrijgegeven.
za 14 november
Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.
vr 30 oktober