Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Vernieuwde series

Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
zaterdag, 14:08
3
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
vrijdag, 14:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
vrijdag, 12:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
vrijdag, 09:00
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
ma 25 mei
De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.
vr 22 mei
ABC heeft veel series vernieuwd of gecanceld. Acht series met een script zijn verlengd en er zijn vier series gecanceld.
vr 22 mei
1
Freeform heeft twee series vernieuwd en heeft onder andere het nieuwe seizoen van Good Trouble uitgesteld naar volgend jaar.
do 21 mei
Er gingen geruchten dat de gehele cast zou worden vervangen voor het vierde seizoen. Dit is niet het geval, we nemen 'slechts' afscheid van vijf hoofdpersonages.
do 21 mei
Het derde seizoen van de medische dramaserie The Resident eindigde eerder dan gepland, maar nu is er een vierde seizoen aangekondigd door FOX.
wo 20 mei
1
FOX heeft de Amerikaanse komedieserie Last Man Standing verlengd met een negende seizoen. Het nieuwe seizoen wordt in 2021 verwacht.
wo 20 mei