Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Vernieuwd & gecanceld

Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
woensdag, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
woensdag, 12:00
1
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
dinsdag, 13:00
2
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
2
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
vrijdag, 10:33
3
Er is een derde seizoen van Doom Patrol aangekondigd, het seizoen zal exclusief te zien zijn bij de streamingdienst HBO Max.
ma 14 september
3
Heel even leek het erop dat The Walking Dead voorlopig niet zou gaan stoppen. Maar nu blijkt dat er toch een einde gaat komen aan de eerste zombie Apocalyps-serie van AMC.
do 10 september
3
Het verhaal uit Dertigers (NL) gaat verder. De dramedyserie, die gebaseerd is op de gelijknamige Belgische serie, is vernieuwd met een tweede seizoen.
wo 9 september
3
AMC heeft na twee seizoenen de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 gecanceld, er zal dus geen derde seizoen verschijnen.
wo 2 september
Biohackers ging twee weken geleden in première, Netflix heeft de Duitse sciencefictionserie nu vernieuwd met een tweede seizoen.
ma 31 augustus
Netflix heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Altered Carbon na twee seizoenen gecanceld. De serie ging in 2018 in première.
vr 28 augustus
12