Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Vernieuwde series

Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
maandag, 14:00
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
zaterdag, 11:00
4
CBC heeft de Canadese dramaserie Heartland vernieuwd met een vijftiende seizoen. In oktober gaat het tiendelige nieuwe seizoen al van start.
woensdag, 13:00
Er komt een vierde seizoen van Coroner. CBC heeft de Canadese misdaadserie namelijk nog voor de start van het derde seizoen vernieuwd.
dinsdag, 12:00
Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Shadow and Bone vernieuwd met een tweede seizoen. De serie werd na de release snel populair.
dinsdag, 11:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The L Word: Generation Q gaat begin augustus in première bij Showtime.
vr 4 juni
Apple TV+ heeft de Amerikaanse avonturenserie The Mosquito Coast vernieuwd met een tweede seizoen. De laatste aflevering van het eerste seizoen verschijnt 4 juni.
vr 4 juni
4
De Amerikaanse misdaadserie City on a Hill is vernieuwd met een derde seizoen. Het tweede seizoen ging afgelopen maart in première.
vr 4 juni
Netflix heeft de Amerikaanse dramaserie Firefly Lane vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
zo 30 mei
Het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasyserie The Wheel of Time moet nog verschijnen bij Amazon Prime Video, toch is er al een tweede seizoen besteld.
za 22 mei
1
Paramount+ heeft Evil en Seal Team officieel overgenomen van CBS. Seal Team is daarbij gelijk vernieuwd met een vijfde seizoen, die aankomende herfst wordt verwacht.
do 20 mei
1
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf 1 augustus 2020 tot en met 19 mei 2021.
wo 19 mei
3