Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Spin-offs / Remake

Netflix 's On My Block maakt zich op voor de start van het vierde en laatste seizoen op 4 oktober, maar het universum breidt zich uit met de spin-off-serie Freeridge .
Gisteren, 16:02
Amazon Studios heeft formeel groen licht gegeven voor een YA-spin-off van het voor een Emmy genomineerde superheldendrama The Boys, geproduceerd door Sony Pictures Television.
Gisteren, 13:02
Een nieuwe versie van de met een Emmy bekroonde sciencefictionserie Babylon 5 is in de maak.
Gisteren, 12:00
1
Jeff Davis, ontwikkelaar en uitvoerend producent van de MTV-serie Teen Wolf uit 2011, keert terug naar de franchise met nieuwe projecten bij Paramount+ als onderdeel van een algemene deal bij MTV Entertainment Studios.
Maandag, 09:02
1
Peacock heeft een rechtstreeks tot-serie-order overhandigd aan een tv-spin-off van Pitch Perfect.
Donderdag, 11:00
1
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vr 17 september
1
Batman spin-off serie gericht op de Penguin in de maak bij HBO Max en meer DC-gerelateerde projecten in de maak.
Di 14 september
2
Supernatural , één van de belangrijkste series in de geschiedenis van The CW , krijgt een comeback met de prequel The Winchesters , waarin de ouders van Dean en Sam Winchester centraal staan.
25 jun 2021
3
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
23 jun 2021
Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
14 jun 2021
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
16 Mei 2021
Uitvoerend producent Dick Wolf verstevigt zijn relatie met het Peacocknetwerk verder. NBC heeft weer een spin-off van de Law & Order- franchise besteld.
6 Mei 2021