Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Spin-offs / Remake

Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
vrijdag, 09:00
Weeds is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. Van 2005 tot 2012 verschenen er acht seizoenen.
vr 8 november
Kristen Bell zal in de spin-off van de populaire serie Gossip Girl wederom te horen zijn als voice-over, meldt Variety.
vr 8 november
1
ABC onderzoekt de mogelijkheid om een vervolg te maken van de serie Revenge, die in 2011 van start ging en in 2015 stopte.
do 7 november
2
A'DAM - E.V.A. is een Nederlandse dramaserie van de VARA, die te zien was vanaf maart 2011. De Amerikaanse zender NBC gaat een nieuwe versie van de serie maken.
do 31 oktober
Er is slecht nieuws en goed nieuws over de Game of Thrones prequels die HBO in ontwikkeling heeft.
wo 30 oktober
2
De Amerikaanse zender The CW heeft een proefaflevering besteld voor een mogelijke spin-off op de serie The 100, die volgend jaar ten einde komt.
vr 25 oktober
Clueless is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. In de periode 1996 - 1999 zijn er drie seizoenen van de serie verschenen.
vr 18 oktober
Er komt een nieuwe spin-off van de film Grease uit 1978. De serie draagt de naam Grease: Rydell High en is een samenwerking van HBO Max en Paramount.
wo 16 oktober
Producent Jeroen Koopman van NewBe heeft de rechten bemachtigd voor een internationale remake van de populaire Australische serie Heartbreak High en gaat de oorspronkelijke cast benaderen.
di 15 oktober
Westbrook, de productiemaatschappij van Will Smith, werkt aan een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air, de komedieserie die in de jaren 90 zijn grote doorbraak betekende.
vr 11 oktober
1
Arrow fans maken zich op dit moment op voor het einde van het achtste seizoen. De superheldenserie zal dan namelijk aan zijn einde komen. Maar er is goed nieuws.
vr 27 september