Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Spin-offs / Remake

In september deden er al geruchten de ronde over een mogelijke reboot van Constantine bij HBO Max. Deze geruchten lijken nu werkelijkheid te worden.
maandag, 12:00
Goed nieuws voor de Criminal Minds fans, het lijkt er op dat Paramount+ nieuwe seizoenen van de CBS misdaadserie wil gaan produceren.
zondag, 10:00
4
The CW heeft een reboot besteld van de door USA Network in 2007 beëindigde sciencefictionserie The 4400.
do 11 februari
7
Onder een nieuwe grote deal van Taylor Sheridan (Yellowstone (2018) zal hij onder andere voor Paramount+ de prequel Y: 1883 ontwikkelen.
zo 7 februari
The CW werkt aan een mogelijke spin-off voor de dramaserie All American (2018). De pilotaflevering van de spin-off zal later dit seizoen worden uitgezonden.
vr 5 februari
Paramount+ heeft het oog laten vallen op een tien afleveringen order voor een vervolg op de Emmy-winnende NBC komedieserie.
di 2 februari
3
ABC heeft aangekondigd dat ze een pilot hebben besteld voor de reboot van The Wonder Years en twee andere comedy-projecten.
ma 1 februari
De schrijver van A Black Lady Sketch Show, Lauren Ashley Smith, zal de Amerikaanse remake van Timewasters gaan schrijven en uitvoerend produceren.
zo 31 januari
Volgens Tom Waes, de hoofdrolspeler van Undercover zal het derde seizoen van deze misdaadserie vanaf september te zien zijn bij Netflix en op Eén.
zo 31 januari
FOX heeft besloten niet door te gaan met de eerder dit jaar aangekondigde Empire spin-off, toch is er nog wel een kans dat de spin-off er komt.
do 24 december
FOX heeft de reboot van Fantasy Island besteld. De serie is afkomstig van Liz Craft en Sarah Fain (The 100), Sony Pictures TV en Gemstone Studios.
do 17 december
1
The CW werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie Black Lightning. Jordan Calloway zal de hoofdrol vervullen in de serie, genaamd Painkiller.
13 nov 2020