Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Pilots

Er wordt gewerkt aan een seriebewerking van de hit-podcast The Horror Of Dolores Roach. Amazon Prime Video heeft een pilot besteld van de nieuwe serie.
za 5 juni
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
za 15 mei
Josh Berman en Zoe Saldana zijn de producenten en Eva Longoria zal regisseren en uitvoerend produceren.
12 mrt 2021
CBS heeft twee nieuwe, nog naamloze, komedie pilots besteld. Een afkomstig van Cindy Chupack (Sex and the City), de ander van Mark Gross (Man with a Plan).
8 mrt 2021
In september deden er al geruchten de ronde over een mogelijke reboot van Constantine bij HBO Max. Deze geruchten lijken nu werkelijkheid te worden.
22 feb 2021
ABC heeft een pilot besteld van de komedieserie Bucktown, afkomstig van Emily Wilson (The Kids Are Alright), Tom Werner en Sara Gilbert (The Conners)
15 feb 2021
CBS heeft een pilot besteld van de seriebewerking van de film True Lies uit 1994. Het project is afkomstig van Matt Nix, McG and James Cameron.
14 feb 2021
ABC heeft een pilot besteld van de dramaserie National Parks. Onder andere Kevin Costner (Yellowstone (2018) heeft de serie geschreven.
7 feb 2021
2
CBS is één van de netwerken die gelooft in een traditioneel pilotseizoen - Kelly Kahl is bekende fan van het systeem.
1 feb 2021
ABC heeft aangekondigd dat ze een pilot hebben besteld voor de reboot van The Wonder Years en twee andere comedy-projecten.
1 feb 2021
Dit jaar is het pilot-seizoen anders dan voorheen. Pilots van vorig jaar zijn nog niet afgerond door de productiestop en naar verwachting zullen nieuwe pilotsscripts later binnen komen.
10 jan 2021
1
NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
25 okt 2020