Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Pilots

Netflix heeft afspraken gemaakt met Robert Towne en David Fincher om een pilotscript te ontwikkelen voor een prequel op de klassieke film Chinatown uit 1974.
wo 20 november
Showtime laat een pilot maken van Big Deal, een komedieserie met in de hoofdrol Vanessa Bayer.
wo 20 november
The CW is momenteel bezig is met het ontwikkelen van een Supergirl spin-off serie getiteld Superman & Lois, die zich concentreert op Supergirl’s Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als een iconisch koppel.
di 29 oktober
Chain of Command is de titel van een nieuwe dramaserie van FOX. Er wordt een pilot gemaakt voor de serie, die afleveringen van een uur moet krijgen.
wo 23 oktober
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
za 19 oktober
Starz laat een pilot maken van de nieuwe komedieserie Run the World, die afleveringen van een half uur krijgt.
di 15 oktober
FOX heeft een put* pilot besteld van Diversity Hire die door het Empire duo Cameron Johnson en Felicia D. Henderson gemaakt zal worden.
do 10 oktober
David Oyelowo (Spooks, Five Days) gaat de hoofdrol spelen in de pilot van The President Is Missing, een dramaserie van Showtime, gebaseerd op het boek van voormalig president Bill Clinton en James Patterson.
do 10 oktober
Arrow fans maken zich op dit moment op voor het einde van het achtste seizoen. De superheldenserie zal dan namelijk aan zijn einde komen. Maar er is goed nieuws.
vr 27 september
ABC laat een pilot maken van de nieuwe serie Mourning Songs. Het is een muzikale komedieserie van Dave Finkel en Brett Baer, bekend van New Girl.
di 24 september
Michael McKean zal zich bij de cast van Delilah gaan voegen, een komedieserie met afleveringen van een half uur voor HBO Max.
13 sep 2019
2
The CW en Warner Bros Television gaan de horrorserie Dark Shadows: Reincarnation ontwikkelen. Het project is gebaseerd op de in 1966 door Dan Curtis gemaakte televisieserie.
11 sep 2019