Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Pilots

Vorig jaar bestelde CBS The Lincoln Lawyer van David E. Kelley (Big Little Lies), maar het netwerk heeft besloten niet verder te gaan met de serie.
ma 4 mei
Showtime heeft een pilot besteld van American Gigolo met Jon Bernthal in de hoofdrol. De serie is een hedendaagse vertelling van de gelijknamige film uit 1980.
vr 13 maart
1
Eerder werd bekend gemaakt dat The CW een verbeterde versie van de pilot van The Lost Boys heeft besteld. Een deel van de cast is bekend.
1 mrt 2020
1
Power Book II: Ghost werd vorig jaar al aangekondigd. Het derde deel, Power Book III: Raising Kanan, is nu ook aangekondigd.
28 feb 2020
Hoewel de nieuwe komediepilot van Paul Simms nog naamloos is, zijn er een paar namen bekend gemaakt van de acteurs die in de pilot gaan spelen.
28 feb 2020
Amazon Studios werkt samen met Macro Television aan een nieuwe sciencefictionserie op basis van het boek Dawn van Octavia E. Butler uit 1987.
28 feb 2020
Eerder werd er al bekend gemaakt dat FOX een pilot heeft besteld van The Big Leap van Liz Heldens. Het is nu bekend wie de hoofdrollen gaan spelen in de serie.
27 feb 2020
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
26 feb 2020
Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
26 feb 2020
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
25 feb 2020
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
22 feb 2020
Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.
21 feb 2020