Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Pilots

NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
zondag, 11:00
De Amerikaanse netwerken ABC, CBS, NBC & FOX verlengen de opties voor de cast van verschillende pilots. De opties voor CBS' Jury Duty werden niet verlengd.
ma 5 oktober
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
4 jul 2020
ABC heeft besloten vijf van de bestelde pilots te gaan filmen, drie pilots worden verschoven en een aantal zullen niet meer gemaakt worden voor ABC.
30 jun 2020
Van de twaalf pilots die NBC heeft besteld, heeft het netwerk besloten er vijf dit jaar te filmen, als de omstandigheden rondom het coronavirus het toelaten.
25 jun 2020
Vorig jaar bestelde CBS The Lincoln Lawyer van David E. Kelley (Big Little Lies), maar het netwerk heeft besloten niet verder te gaan met de serie.
4 mei 2020
Showtime heeft een pilot besteld van American Gigolo met Jon Bernthal in de hoofdrol. De serie is een hedendaagse vertelling van de gelijknamige film uit 1980.
13 mrt 2020
1
Eerder werd bekend gemaakt dat The CW een verbeterde versie van de pilot van The Lost Boys heeft besteld. Een deel van de cast is bekend.
1 mrt 2020
1
Power Book II: Ghost werd vorig jaar al aangekondigd. Het derde deel, Power Book III: Raising Kanan, is nu ook aangekondigd.
28 feb 2020
Hoewel de nieuwe komediepilot van Paul Simms nog naamloos is, zijn er een paar namen bekend gemaakt van de acteurs die in de pilot gaan spelen.
28 feb 2020
Amazon Studios werkt samen met Macro Television aan een nieuwe sciencefictionserie op basis van het boek Dawn van Octavia E. Butler uit 1987.
28 feb 2020
Eerder werd er al bekend gemaakt dat FOX een pilot heeft besteld van The Big Leap van Liz Heldens. Het is nu bekend wie de hoofdrollen gaan spelen in de serie.
27 feb 2020