Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Overlijdensberichten

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
De acteur George Morfogen is overleden op een leeftijd van 86 jaar. Hij werd vooral bekend door zijn rol in de serie Oz.
donderdag, 11:00
Acteur Jed Allan, die een lange carrière had in bekende Amerikaanse soapseries, is dit weekeinde overleden. Hij was 84.
zo 10 maart, 20:58
De Amerikaanse acteur Jan-Michael Vincent, vooral bekend door zijn rol als helikopterpiloot in de actieserie Airwolf uit de jaren 80, is op 74-jarige leeftijd overleden.
za 9 maart, 10:00
-3 reacties
De Amerikaanse acteur Luke Perry (52) is overleden. Hij werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen na een zware beroerte.
ma 4 maart, 21:48
-1 reactie
De Amerikaanse schrijfster Jeraldine Saunders, de inspiratiebron voor de televisieserie The Love Boat, is overleden.
wo 27 februari, 09:00
Acteur en komediant Steve Bean heeft het gevecht tegen kanker verloren en hij is op 21 januari overleden.
do 7 februari, 15:00
-2 reacties
De Britse acteur Clive Swift is overleden. Hij werd vooral bekend door de komedieserie Keeping Up Appearances, hier in de jaren 90 uitgezonden als Schone Schijn.
za 2 februari, 12:00
Tekstschrijver en Holocaustoverlevende Eli Asser is overleden op 96-jarige leeftijd, meldt het Noordhollands Dagblad.
ma 28 januari, 12:00
De Britse acteur Windsor Davies is op 88-jarige leeftijd overleden. Hij was vooral bekend als de licht ontvlambare en brullende sergeant-majoor in de BBC-komedieserie It Ain't Half Hot Mum.
za 19 januari, 14:00
De Australische acteur Darius Perkins is op 54-jarige leeftijd overleden. Hij werd bekend door de rol van Scott Robinson in het eerste seizoen van de soapserie Neighbours.
zo 6 januari, 11:00
Bob Einstein, een tweevoudige Emmy-winnaar die bekend is van HBO's Curb Your Enthusiasm, is overleden in Indian Wells, CA. Hij was 76 en leed aan kanker.
do 3 januari, 09:00
In Groot Brittannië is actrice June Whitfield op 93-jarige leeftijd overleden. In Nederland is zij het bekendst van haar rol als moeder van Edina Monsoon (Jennifer Saunders) in de komedieserie Absolutely Fabulous.
zo 30 december, 10:00