Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nominaties/prijzen

Op woensdag 9 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2019 beslist wie er met de Ring en de Sterren vandoor mocht gaan.
wo 9 oktober
Als tussendoortje schotelen wij je graag een MijnSerie Podcast Special voor. De eerste special gaat over de recent uitgereikte Emmy Awards. Mandy en Peter laten hun licht schijnen op deze grootste Amerikaanse TV prijzen.
zo 6 oktober
4
Op zondag 22 september werden ’s avonds in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles, California voor de 71ste keer de Emmy Awards uitgereikt.
ma 23 september
De Saturn Awards worden jaarlijks uitgereikt en belonen daarmee de beste sciencefiction-, fantasy- en horrorseries, films, theater en home media-uitgaves. MijnSerie concentreert zich, zoals altijd, op de series.
zo 15 september
Op maandag 9 september werden voor de 23ste keer de TV Choice Awards uitgereikt.
di 10 september
3
Op 11 augustus 2019 zijn voor de 21ste keer de Teen Choice Awards uitgereikt.
ma 12 augustus
Op zaterdag 3 augustus werden voor de 35ste keer de TCA Awards (Television Critics Association) uitgereikt. De avond werd gepresenteerd door door Desus en Mero.
zo 4 augustus
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 22 september 2019 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
17 jul 2019
5
Op 17 juni zijn de winnaars bekend gemaakt van de MTV Movie & TV Awards.
18 jun 2019
MTV heeft de genomineerden voor de MTV Movie & TV Awards 2019 bekend gemaakt.
15 mei 2019
Op zondag 12 mei werden de Britse televisieprijzen BAFTA’s uitgereikt.
13 mei 2019
De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix, Undercover, is in de prijzen gevallen tijdens het Cinequest Film Festival in San Jose.
18 mrt 2019