Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nominaties/prijzen

Op 12 januari 2020 werden de prijzen van de Critics’ Choice Awards verdeeld in de Barker Hangar in Santa Monica.
woensdag, 09:00
Zondag 5 januari zijn de Golden Globes uitgereikt. Wij maken de winnaars bekend van de televisieprijzen.
ma 6 januari
Vandaag is het zover! De Serie van het Jaar Verkiezing 2019 is begonnen. Vanaf vandaag t/m maandag 3 februari kun jij stemmen op jouw favoriete series van 2019 in vijftien verschillende categorieën.
ma 6 januari
10
Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC.
ma 6 januari
Over een paar weken is het weer zover, de Serie van het Jaar verkiezing! Sinds 2012 organiseert MijnSerie elk jaar deze verkiezing waarin we terugkijken op het afgelopen jaar.
zo 22 december
6
De 26ste Screen Actors Guild Awards worden op 19 januari 2020 uitgereikt. Maar eerst werden op 11 december de nominaties bekend gemaakt.
wo 11 december
Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
ma 9 december
Op 8 december 2019 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 25ste Critics' Choice Television Award. Op 12 januari 2020 zullen de prijzen worden uitgereikt.
ma 9 december
1
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
ma 11 november
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
do 7 november
4
Op woensdag 9 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2019 beslist wie er met de Ring en de Sterren vandoor mocht gaan.
9 okt 2019
Als tussendoortje schotelen wij je graag een MijnSerie Podcast Special voor. De eerste special gaat over de recent uitgereikte Emmy Awards. Mandy en Peter laten hun licht schijnen op deze grootste Amerikaanse TV prijzen.
6 okt 2019
4