Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nominaties/prijzen

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Op 6 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 76ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
donderdag, 17:27
Aan het eind van dit jaar organiseert MijnSerie weer de Serie van het Jaar Verkiezing, waarbij we kijken naar de beste series van afgelopen jaar.
za 17 november, 12:00
-15 reacties
Voor de 44ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. De ceremonie werd voor het eerst door E! uitgezonden, die nam het stokje over van CBS.
ma 12 november, 12:00
-2 reacties
Aan het eind van dit jaar organiseert MijnSerie weer de Serie van het Jaar Verkiezing, waarbij we kijken naar de beste series van afgelopen jaar.
do 25 oktober, 16:00
-6 reacties
De actrice Julia Louis-Dreyfus is in het Kennedy Center in Washington onderscheiden met de prestigieuze Mark Twain-prijs voor Amerikaanse humor.
di 23 oktober, 10:00
Op donderdag 11 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2018 beslist wie er met de Ring, de Ster, de Gouden Stuiver van door mocht gaan.
do 11 oktober, 23:00
Ilse Warringa heeft vrijdagavond een Gouden Kalf in ontvangst genomen voor haar spraakmakende rol van Juf Ank in De Luizenmoeder. Het geheime dagboek van Hendrik Groen nam twee Gouden Kalveren mee naar huis.
za 6 oktober, 10:00
Acteur Alan Alda ontvangt eind januari de Life Achievement Award van de Screen Actors Guild, melden Amerikaanse vakbladen.
vr 5 oktober, 10:00
Op maandag 17 september zijn de Primetime Emmy Awards uitgereikt. Wie zijn de grote winnaars geworden bij de 70ste uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen?
di 18 september, 10:00
-1 reactie
Barry Atsma heeft vrijdagavond de Deutscher Schauspielpreis gewonnen, een grote Duitse acteerprijs. De Nederlandse acteur won het beeldje voor zijn rol in de Duitse tv-serie Bad Banks.
za 15 september, 10:00
Game of Thrones heeft de meeste prijzen binnengesleept bij de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards. De serie nam in totaal zeven prijzen mee naar huis.
10 sep 2018 10:00
-4 reacties
De jeugd heeft de toekomst. Dat weten ze ook al een tijd bij de Awards. Vandaar dat op 12 augustus 2018 voor de twintigste keer de Teen Choice Awards zijn uitgereikt.
13 aug 2018 12:00