Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nieuwe series

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
WarnerMedia is in de Verenigde Staten bezig met het opzetten van een nieuwe streamingdienst. De maker van Maniac (2018), Patrick Somerville, mag twee nieuwe series gaan maken.
Vandaag, 10:00
Deze zomer starten de opnamen van de nieuwe vierdelige dramaserie I.M., gebaseerd op de bekende gelijknamige roman van Connie Palmen.
ma 17 juni, 10:00
Lena Dunham, die eerder de serie Girls maakte, gaat weer een serie produceren voor de zender HBO. Het gaat om Industry, een achtdelige serie die zich afspeelt in de wereld van financiën.
zo 16 juni, 09:00
Het nieuwe streamingplatform Disney+ maakt een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon.
vr 14 juni, 12:00
-1 reactie
MGM Television gaat een televisieserie maken op basis van het boek Aurora Rising van Amie Kaufman en Jay Kristoff.
vr 14 juni, 10:00
De tiendelige Brits-Spaanse misdaadserie met als titel White Lines wordt vanaf deze maand opgenomen in Spanje. De komst van de serie werd al in juli 2018 bekendgemaakt door Netflix.
do 13 juni, 16:00
Amazon Prime Video en de BBC hebben al eerder samengewerkt met Ordeal by Innocence en The ABC Murders. Daar komt nu The Pale Horse bij.
do 13 juni, 15:00
Na Chernobyl gaan HBO en Sky op voor de gelimiteerde serie The Third Day met Jude Law in de hoofdrol.
do 13 juni, 12:00
Netflix komt met de nieuwe komedieserie Family Reunion. De serie is te zien vanaf 10 juli.
do 13 juni, 09:00
Sandra Bullock en Oscarwinnaars Akiva Goldsman en John Legend zijn de uitvoerend producenten voor de nieuwe dramedy vol met zang en dans bij Amazon.
wo 12 juni, 13:00
Samen met Spectrum Originals heeft Paramount Network een order afgerond voor de nieuwe serie Paradise Lost. Ook de cast is bekend gemaakt.
wo 12 juni, 12:00
Netflix heeft een nieuwe coming-of-age serie in petto. De streamingdienst heeft de casting-details aangekondigd voor hun aanstaande serie I Am Not Okay With This.
di 11 juni, 14:00