Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nieuwe series

De streamingdienst Apple TV+ werkt aan de dramaserie Foundation, gebaseerd op de science fiction-romantrilogie van Isaac Asimov.
Vandaag, 12:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
Brian Koppelman en David Levien ontwikkelen een nieuwe gelimiteerde serie voor Showtime over het ‘taxi’-bedrijf Uber.
vrijdag, 13:00
Baghdad Central komt naar Hulu. De streamingdienst heeft de nieuwe serie van Stephen Butchard opgepikt als gelimiteerde serie.
woensdag, 15:00
Maandag zijn de opnamen van start gegaan van het twintigdelige familiedrama Swanenburg.
dinsdag, 11:00
Acteur Russell Tovey, bekend van Years and Years, speelt de hoofdrol in de ITV-dramaserie While the Night van Luther-maker Neil Cross.
ma 14 oktober
Maniac Cop komt eindelijk naar de televisie. HBO heeft een serie besteld, gebaseerd op de klassieke film-franchise.
ma 14 oktober
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
za 12 oktober
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
za 12 oktober
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vr 11 oktober
Met nog 76 dagen te gaan tot kerst, is Videoland nu al in de kerststemming. De opnames van de vijfdelige serie Kerst bij Koosje zijn namelijk nét afgerond.
do 10 oktober