Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nieuwe series

CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.
zondag, 11:00
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
vrijdag, 10:00
1
Na Safe, The Stranger (2020) en The Woods (2020) werkt Netflix momenteel aan een vierde serie gebaseerd op een boek van Harlan Coben.
wo 20 mei
Er is een nieuwe Star Trek- serie opkomst, en die gaat oude tijden doen herleven.
ma 18 mei
5
Disney+ werkt aan een serieaanpassing van de Percy Jackson boekenreeks van auteur Rick Riordan.
zo 17 mei
Netflix heeft de post-apocalyptische serie Sweet Tooth, die gebaseerd op een DC Comic karakter, besteld.
zo 17 mei
1
The CW heeft twee nieuwe series aangekondigd voor het 2020-2021 seizoen. Een reboot van een serie uit 1972 en een dramaserie.
zo 17 mei
De Amerikaanse misdaadserie The Woods (2020), die gebaseerd is een boek van Harlan Coben, is vanaf juni te zien op Netflix. Er staat een trailer online.
za 16 mei
Paul Verhoeven gaat de klassieke roman van Guy de Maupassant 'Bel Ami' verfilmen in een achtdelige serie. Dat heeft producer Saïd Ben Saïd bekendgemaakt.
wo 13 mei
5
Er wordt gewerkt aan een National Treasure serie, exclusief voor Disney+. De serie is gebaseerd op de gelijknamige films.
di 12 mei
HBO Max heeft aangekondigd dat ze een komische animatieserie voor volwassenen gaan maken, met de naam Santa Inc. dat gemaakt zal worden door Lionsgate en Seth Rogens Point Grey Pictures.
di 12 mei
3