Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nieuwe series

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00
Fox heeft de rechten van The Lost Apothecary, de bestseller Van Sarah Penners, bemachtigd. Het netwerk bewerkt het boek tot een serie.
za 5 juni
In juni 2021 staan er weer een aantal nieuwe series/programma’s op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
ma 31 mei
1
Netflix heeft de cast voor First Kill, een nieuwe vampieren dramaserie, bekend gemaakt. Sarah Catherine Cook en Imani Lewis vervullen de hoofdrollen.
vr 28 mei
Apple TV+ heeft dramaserie Wool, gebaseerd op de boeken van Hugh Howey, besteld. Rebecca Ferguson (The White Queen) vervult een hoofdrol.
do 27 mei
1
The CW heeft twee nieuwe series besteld. De spin-off serie All American: Homecoming en de superheldenserie Naomi worden aankomend televisie seizoen al verwacht.
do 27 mei
AMC Studios en bigbaldhead, het productiebedrijf van Norman Reedus (The Walking Dead) werken aan een nieuwe serie, gebaseerd op de film Faster Pussycat, Kill! Kill!.
do 27 mei
6
Hulu heeft een achtdelige serie besteld over de oprichter van Chippendales. Kumail Nanjiani (Bless The Harts) gaat de hoofdrol vervullen in de serie genaamd Immigrant.
ma 24 mei
HBO Max en Cartoon Network hebben een directe seriebestelling geplaatst voor de nieuwe animatieserie Batman: Caped Crusader.
ma 24 mei
Julie Plec bewerkt de Vampire Academy boeken van Richelle Mead tot een gelijknamige serie voor Peacock.
za 22 mei
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
zo 16 mei
4
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
za 15 mei