Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nieuwe series

AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
vrijdag, 11:55
De geanimeerde serie Central Park is vanaf mei te zien bij Apple TV+. De eerste beelden zijn nu al te bekijken.
vr 13 maart
De streamingdienst heeft de nieuwe thriller Suspicion besteld, met onder andere een rol voor Uma Thurman.
vr 13 maart
Showtime heeft een pilot besteld van American Gigolo met Jon Bernthal in de hoofdrol. De serie is een hedendaagse vertelling van de gelijknamige film uit 1980.
vr 13 maart
1
De Italiaanse Netflix original Summertime is vanaf eind april te zien op de streamingdienst. De eerste beelden zijn al te bekijken.
do 12 maart
Een voormalig ER acteur is gecast voor de rol van Dracula in de nieuwe ABC serie The Brides, van Riverdale bedenker Roberto Aguirre-Sacas.
wo 11 maart
HBO heeft aangekondigd een serie te gaan maken over de game The Last of Us. Craig Mazin (Chernobyl) en Neil Druckmann gaan de serie ontwikkelen.
wo 11 maart
7
Eind deze maand is Unorthodox te zien op Netflix. De eerste beelden van de semi-biografische serie over het leven van Deborah Feldman zijn nu te zien.
di 10 maart
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een prequel van Beauty and the Beast, in samenwerking met Once Upon a Time bedenkers Eddy Kitsis en Adam Horowitz.
zo 8 maart
4
De US streamingservice BritBox en ITV zullen samen de nieuwe serie The Pembrokeshire Murders gaan produceren met Luke Evans in de hoofdrol.
za 7 maart
Emily Hampshire zal samen met Adrien Brody de hoofdrol spelen in de nieuwe Epix dramaserie gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King.
vr 6 maart
5
Het is bekend wie de hoofdrol gaat spelen in de zwartkomische serie Guilty Party, die op CBS All Access te zien zal zijn, van Rebecca Addelman.
vr 6 maart