Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nieuwe series

The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2
Sony Pictures Television heeft de internationale verkoop rechten van Doc verkregen, daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Amerikaanse aanpassing.
zondag, 13:00
Amazon Prime Video I Know What You Did Last Summer besteld. De serie is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1997.
zaterdag, 09:00
1
The Cw werkt aan de nieuwe serie Slay. De serie is afkomstig van onder andere Regina King, Julian Johnson en Pam Veasey.
vrijdag, 13:00
In 2021 zal Michael C. Hall weer te zien zijn in zijn rol van Dexter. Showtime heeft tien nieuwe afleveringen in de vorm van een miniserie aangekondigd.
donderdag, 10:57
12
Angela Black van Harry en Jack William (The Missing) is besteld door ITV, de serie zal ook verschijnen bij Spectrum Originals.
ma 12 oktober
Er gaat een nieuwe komedieserie in productie bij CBS. Chelsea Devantez (Bless This Mess) en Barbie Adler (Life in Pieces) bedachten de serie, genaamd This Is Our Year.
zo 11 oktober
Dominic Orlando (The OA), Orlando Bloom (Carnival Row) en Ken Liu (Pantheon) werken aan een korte serie genaamd The Cleaners voor Amazon Prime Video.
vr 9 oktober
Black Bear Televison en Scott Cooper werken samen aan de nieuwe serie Angels & Demons, gebaseerd op het artikel van pulitzerprijs-winaar Thomas French.
vr 9 oktober
Monster: The Jeffrey Dahmer Story met Richard Jenkins in de hoofdrol gaat in productie bij Netflix. De serie is afkomstig van van Ryan Murphy & Ian Brennan.
ma 5 oktober
De misdaadserie Follow the Money Michael Peterson en de komedieserie Alam, the Family van Sabrina Jalees (Powerless) gaan in productie bij CBS.
ma 5 oktober
Netflix werkt aan een serie die gebaseerd is op Conan, het iconische personage dat schrijver Robert E. Howard in1932 bedacht en al vele producties heeft geïnspireerd.
za 3 oktober