Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Nieuwe series

Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1
HBO Max heeft de komedieserie Head of the Class (2021) besteld, met Isabella Gomez (One Day at a Time (2017)). Het is een reboot van de gelijknamige serie uit 1986.
woensdag, 13:00
1
Richard Dreyfuss (Shots Fired) werkt samen met historicus en scenarioschrijver Jerry K. Williams aan een nieuwe serie over de oprichting van de stad Bozeman in Montana.
dinsdag, 09:00
1
Disney+ heeft een serie besteld die gebaseerd is op de filmreeks National Treasure met Nicholas Cage. Het is nog niet bekend wie er in de serie gaan spelen.
vr 2 april
CBS heeft CSI : Vegas besteld. Het is een vervolgserie van de in 2015 beëindigde Amerikaanse misdaadserie CSI: Crime Scene Investigation.
vr 2 april
In april 2021 staan er heel veel nieuwe series/programma’s op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
wo 31 maart
5
CBS werkt ondanks de corona maatregelen hard door. Het netwerk werkt aan drie nieuwe series, waaronder een reboot van Everybody Hates Chris.
di 30 maart
Beacon 23, een nieuwe psychologische thrillerserie van Spectrum Originals en AMC Networks, heeft een hoofdrol speelster. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek.
do 18 maart
2
Showtime bestelt een pilot van Let the Right One In, de serie bewerking van het boek van John Ajvide Lindqvist. Demián Bichir (Grand Hotel (US)) zal de hoofdrol vervullen.
do 18 maart
1
De hoofdrol in de nieuwe serie Monsieur Spade van Scott Frank en Tom Fontana is vervuld en de serie aangeboden aan verschillende mogelijk geïnteresseerden.
wo 17 maart
Natalie Portman en Lupita Nyong'o gaan de hoofdrol spelen in Lady In The Lake-serie van Apple TV+
di 16 maart