Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Netwerken

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
Betalen voor een YouTube Premium-abonnement lijkt iets minder aantrekkelijk geworden. De series die speciaal voor Premium ontwikkeld zijn, komen voor iedereen beschikbaar vanaf 24 september.
Gisteren, 13:00
2
Paramount network, Freeform en OWN, hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
donderdag, 10:00
Bravo en EPIX hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
woensdag, 10:00
3
YouTube, Facebook Watch en CBS All Access hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog op start of in première zullen gaan.
dinsdag, 10:00
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van USA Network, Showtime en TNT. We hebben nu een update gemaakt van de USA Network, Showtime en TNT-series.
ma 12 augustus
2
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon. We hebben een update gemaakt van de DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon-series.
zo 11 augustus
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van FX, Starz en Cinemax. We hebben een update gemaakt van de FX, Starz en Cinemax-series.
za 10 augustus
Bijna één op de tien Nederlanders wil een abonnement op Disney+ wanneer deze streaming-videodienst naar Nederland komt, aldus onderzoek van Telecompaper.
vr 9 augustus
4
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van AMC en Hulu. We hebben een update gemaakt van de AMC en Hulu-series.
vr 9 augustus
2
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Amazon. We hebben een update gemaakt van de Amazon-series.
do 8 augustus
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van HBO. We hebben een update gemaakt van de vod dienst-series.
wo 7 augustus