Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Netwerken

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
CBS heeft als laatste van de grote vijf (ABC, The CW, FOX en NBC) hun schema bekend gemaakt.
donderdag, 13:00
Dirty John is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Bravo. In januari 2019 werd het eerste seizoen van acht afleveringen afgesloten.
zondag, 10:00
The CW heeft, net als NBC, ABC en FOX deze week, hun schema bekend gemaakt.
vrijdag, 12:00
De deal tussen The CW en Netflix zal niet worden verlengd. Sinds 2011 werken de twee partijen samen, maar na de zomer zal het huidige contract aflopen.
vrijdag, 09:00
-2 reacties
ABC heeft net als NBC en FOX deze week al hun schema bekend gemaakt.
woensdag, 14:00
FOX heeft net als NBC deze week al hun schema bekend gemaakt. Het schema heeft wat minder series. Dit heeft alles te maken met het football-schema.
dinsdag, 13:00
NBC heeft het komend herfstseizoen niet veel verrassingen in petto voor de kijker. Uiteraard staan er nieuwe series in het schema, maar verder zijn er weinig veranderingen.
ma 13 mei, 17:00
Het netwerk NBC heeft een serieorder gegeven aan The Kenan Show, een komedieserie met in de hoofdrol Kenan Thompson.
ma 13 mei, 16:00
De schorsing voor de rechtbank in Proven Innocent (2019) blijkt permanent. The Orville mag nog even doorgaan met hun ruimte-avonturen van FOX.
ma 13 mei, 12:30
Discovery, TBS, TLC en Lifetime hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
wo 1 mei, 14:00
-1 reactie
USA Network, Showtime, TNT en BBC America hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
di 30 april, 14:00
-3 reacties
DC Universe, SyFy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
ma 29 april, 13:00