Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Netwerken

NBC heeft drie series besteld. American Auto, Grand Crew en La Brea hebben een serie bestelling ontvangen van het netwerk voor het 2021-2022 seizoen.
Gisteren, 09:00
Via Disney+ zijn er al producties te bekijken van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Star wordt daar eind februari aan toegevoegd.
woensdag, 09:00
4
Sinds twintig jaar is ABC weer het best bekeken entertainment netwerk van het seizoen. De twee best scorende nieuwe series zijn afkomstig van CBS.
di 29 december
1
Netflix heeft zeven nieuwe series in verschillende genres aangekondigd. Allen worden ze volledig geschreven en geproduceert in het Verenigd Koninkrijk.
di 15 december
Netflix heeft bekend gemaakt welke niet engelstalige series er het afgelopen jaar het meest bekeken, De lijst is gebaseerd op accounts uit de Verenigde Staten.
di 15 december
TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
vr 27 november
Penoza: Doodstil, de spin-off van de Nederlandse misdaadserie Penoza gaat eind december in première bij NPO.
zo 22 november
1
De dramaserie Level van Sean Finegan (Capital (2015)) en Julie Anne Robinson (The Catch) is in productie bij NBC.
wo 18 november
Ryan Murphy deelde een nieuw beeld van American Horror Stories. Veel acteurs uit American Horror Story zullen ook te zien zijn in de spin-off.
ma 16 november
Amazon lanceert Amazon Prime Video Channels, waarmee het Prime Video abonnement kan worden uitgebreid met onder andere hayu, Film1 en Starzplay.
zo 8 november
3
Er is een serie die gebaseerd is op de Tom Swift boeken in productie bij The Cw, de serie heeft een link met The CW serie Nancy Drew.
zo 1 november
Het is bekend gemaakt welke twee actrices en welke twee acteurs de hoofdrollen gaan vervullen in de nieuwste en vierde Netflix-serie van Harlan Coben.
za 31 oktober