Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Netwerken

Een dag nadat deze werd aangekondigd heeft ABC zijn schema van seizoen 2020-2021 veranderd. Black-ish start eerder en Call Your Mother wordt verschoven.
di 23 juni
De Alfabet-zender heeft als allerlaatste van de grote vijf het schema voor seizoen 2020-2021 bekend gemaakt.
do 18 juni
Een maand later dan gebruikelijk heeft de Peacock zender de plannen voor seizoen 2020-2021 aangekondigd.
wo 17 juni
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
di 26 mei
Freeform heeft twee series vernieuwd en heeft onder andere het nieuwe seizoen van Good Trouble uitgesteld naar volgend jaar.
do 21 mei
CBS heeft in navolging van FOX en The CW het schema bekend gemaakt voor seizoen 2020-2021.
wo 20 mei
The CW heeft als tweede van de grote vijf het schema aangekondigd voor het nieuwe herfst/winter seizoen. Door de corona-pandemie ziet deze er iets anders uit dan we gewend zijn van het begin van een nieuw televisieseizoen.
za 16 mei
2
De kleinste van de grote vijf heeft wat licht laten schijnen op nieuwe series, spin-offs en andere The CW series. De corona maatregelen zorgen ook bij The CW voor andere beslissingen en een ander schema voor het seizoen 2020-2021.
vr 15 mei
1
FOX is klaar voor het nieuwe seizoen. Ze hebben als eerste van de grote vijf het schema aangekondigd voor het aankomend herfstseizoen.
wo 13 mei
Eind maart werd Disney+ beschikbaar in acht Europese landen, maar nog niet in België. Vanaf september zal Disney+ ook beschikbaar zijn in België.
za 9 mei
De nieuwe National Geographic serie The Right Stuff wordt een Disney+ original. De serie, met Patrick J. Adams (Suits), verschijnt in de herfst op de streamingdienst.
do 7 mei
In april werd het vierde seizoen gelanceerd op Netflix, behalve in de Benelux. 'Een mega-grote-gigantische-xxxl sorry' aan The Last Kingdom liefhebbers van Netflix.
wo 29 april
7