Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Netwerken

HBO Max heeft de komedieserie Head of the Class (2021) besteld, met Isabella Gomez (One Day at a Time (2017)). Het is een reboot van de gelijknamige serie uit 1986.
woensdag, 13:00
1
Disney+ heeft een serie besteld die gebaseerd is op de filmreeks National Treasure met Nicholas Cage. Het is nog niet bekend wie er in de serie gaan spelen.
vrijdag, 13:00
Onder andere Moses Ingram (The Queen's Gambit) heeft een rol bemachtigd in de Star-Wars serie Obi-Wan Kenobi, waarvan volgende maand de productie van start gaat.
woensdag, 13:00
1
Beacon 23, een nieuwe psychologische thrillerserie van Spectrum Originals en AMC Networks, heeft een hoofdrol speelster. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek.
do 18 maart
2
Dakota Fanning (The Alienist) voegt zich bij onder andere Andrew Scott (Fleabag) voor de nieuwe Showtime-serie Ripley. De productie start later dit jaar.
wo 17 maart
2
Peacock heeft een seriebestelling gedaan van Dan Brown's Langdon (voorheen Langdon), gebaseerd op Browns bestverkochte thrillerroman The Lost Symbol .
di 16 maart
CBS heeft een pilot besteld van de seriebewerking van de film True Lies uit 1994. Het project is afkomstig van Matt Nix, McG and James Cameron.
zo 14 februari
Er is een daling in het totale aantal van gescripte series die jaarlijks zijn uitgebracht, niet zo gek aangezien veel producties vorig jaar hebben stilgelegen.
za 6 februari
CBS is één van de netwerken die gelooft in een traditioneel pilotseizoen - Kelly Kahl is bekende fan van het systeem.
ma 1 februari
Disney+ had het al aangekondigd, via de nieuwe toevoeging van Star worden er vele series en films toegevoegd aan de contact van de House of Mouse streamingdienst.
vr 29 januari
12
Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
di 26 januari
1
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
di 26 januari