Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Gecancelde/Beëindigde series

Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.
Vandaag, 14:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
zaterdag, 12:00
2
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
dinsdag, 10:00
6
Na twee seizoenen komt er een eind aan de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest, Spectrum heeft besloten de serie te beëindigen.
za 17 oktober
1
Het aangekondigde negende seizoen van Last Man Standing zal de laatste zijn. FOX gaat de Amerikaanse komedieserie daarna niet meer vernieuwen.
do 15 oktober
De eerste aflevering van het vierde seizoen van de sport dramedy GLOW is al opgenomen, maar Netflix heeft besloten de serie te cancelen.
di 6 oktober
4
Er zal geen vierde seizoen van Norsemen verschijnen. NRK1 en Netflix hebben de Noorse dramedy gecanceld na het derde seizoen.
ma 5 oktober
1
Netflix heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen de allerlaatste gaat worden voor de animatieserie F is for Family.
vr 2 oktober
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
wo 23 september
2
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
di 22 september
2
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vr 18 september
3
Heel even leek het erop dat The Walking Dead voorlopig niet zou gaan stoppen. Maar nu blijkt dat er toch een einde gaat komen aan de eerste zombie Apocalyps-serie van AMC.
do 10 september
3