Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Casting nieuws

De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
woensdag, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
woensdag, 14:00
2
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
dinsdag, 13:00
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
De cast van het vierde seizoen van The Sinner is uitgebreid, met onder andere Cindy Cheung (The Flight Attendant) en David Huynh (Baby).
vrijdag, 09:00
Er zijn drie acteurs toegevoegd aan de cast van de Amerikaanse actieserie The Terminal List, die gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Jack Carr.
zo 6 juni
Netflix heeft de cast van de Amerikaanse fantasyserie The Sandman uitgebreid met twaalf acteurs, waaronder Kirby Howell-Baptiste (Infinity Train).
zo 30 mei
1
Het tweede seizoen van Modern Love gaat eind deze zomer in première bij Amazon. Daarnaast is de cast van de romantische komedieserie uitgebreid.
za 29 mei
Michiel Huisman (The Flight Attendant) en Luke Evans (The Alienist) gaan de hoofdrollen vervullen in de nieuwe dramaserie van Apple TV+, genaamd Echo 3.
za 29 mei
1
Netflix heeft de cast voor First Kill, een nieuwe vampieren dramaserie, bekend gemaakt. Sarah Catherine Cook en Imani Lewis vervullen de hoofdrollen.
vr 28 mei
Apple TV+ heeft dramaserie Wool, gebaseerd op de boeken van Hugh Howey, besteld. Rebecca Ferguson (The White Queen) vervult een hoofdrol.
do 27 mei
1