Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten: Casting nieuws

Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
Lisseth Chavez zal de NBC-serie Chicago PD verlaten voor het achtste seizoen, maar zal in het zesde seizoen verschijnen van de The CW-serie DC's Legends of Tomorrow.
woensdag, 10:00
BBC werkt aan een nieuwe dramaserie, die zich afspeelt in de gevangenis. Stephen Graham en Sean Bean spelen de hoofdrol in de serie, genaamd Time.
woensdag, 09:00
Een van de hoofdrolspeelsters van de Amerikaanse komedieserie Mom zal de serie nog net voor het achtste seizoen verlaten.
wo 9 september
1
Darren Ritter, gespeeld door Daniel Kyri, wordt vanaf het negende seizoen een regulier personage in Chicago Fire.
ma 7 september
Amazon Studios, Skydance TV and Paramount TV Studios werken aan een nieuwe serie genaamd Jack Reacher. Het is nu bekend wie de titelrol gaat vervullen.
ma 7 september
Nick Robinson gaat naast Margaret Qualley een hoofdrol spelen in de nieuwe dramedyserie Maid, geproduceerd door John Wells en Margot Robbie.
wo 2 september
Nathan Stewart-Jarrett heeft een terugkerende rol gekregen in Generation, de door Lena Dunham geproduceerde dramedyserie voor HBO Max.
vr 28 augustus
De opnames van de nieuwe serie van BritBox The Beast Must Die kunnen van start. De cast is rond en Jared Harris (Chernobyl) vervult een hoofdrol.
vr 28 augustus
Apple TV+ heeft de The Essex Serpent van See-Saw Films (Top of the Lake) besteld. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Perry.
wo 26 augustus
Yours, Mine & Paul's is in productie bij ABC. Een actrice uit Modern Family vervult de hoofdrol, daarnaast wordt de serie ook geproduceerd door een Modern Family acteur.
vr 21 augustus
Supernatural acteur Jensen Ackles voegt zich bij de cast van The Boys, hij zal vanaf het derde seizoen te zien zijn in de anti-superheldenserie.
wo 19 augustus
2