Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Generals Row in productie bij NBC

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.

Er is een nieuwe serie in productie bij NBC. De serie heet Generals Row en is een militair drama van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) en DiVide Pictures. Wilborn heeft de serie geschreven en dient daarnaast met Ventimiglia en Cundiff als uitvoerend producent.

De serie draait om een baanbrekende vrouwelijke generaal die zich aansluit bij de Joint Chiefs of Staff, de meest exclusieve club van het leger. Ze verhuist met haar familie naar een buurt vol moordende politiek, blinde ambitie en waar dagelijkse strijd over plicht, eer en traditie net zo zwaar is als die binnen het Pentagon.


Milo Ventimiglia
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03