Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Morgan Cooper en Will Smith maken dramatische reboot van The Fresh Prince of Bel-Air

Morgan Cooper en Will Smith maken dramatische reboot van The Fresh Prince of Bel-Air

Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Morgan Cooper maakte in 2019 een bijna vier minuten lange trailer over zijn kijk op de klassieke komedieserie uit de jaren negentig. De trailer trok de aandacht van Will Smith (The Fresh Prince of Bel-Air), die in de originele versie de hoofdrol speelde. Samen werken ze nu aan een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air, genaamd Bel-Air.

Video on youtube


Bel-Air wordt een dramaserie en zal ingaan op de inherente conflicten, emoties en vooroordelen van wat het vandaag de dag betekent om een zwarte man te zijn in Amerika. De nieuwe serie zal daarnaast nog wel linkjes naar de originele serie hebben. Cooper gaat de serie regisseren, daarnaast schrijft hij samen met Chris Collins het script. Collins zal ook dienen als showrunner.

De nieuwe serie wordt momenteel aangeboden aan verschillende streamingdiensten. Netflix, Peacock, HBO Max, Amazon en Apple zouden allemaal interesse getoond hebben in het opnieuw opstarten van The Fresh Prince of Bel-Air. The Fresh Prince of Bel-Air is in Nederland te bekijken bij Netflix, in Amerika is de serie te zien bij HBO Max.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

DAVE2804
DAVE2804 14 augustus 2020, 12:43
De trailer ziet er veelbelovend uit. Beter dan ik in eerste instantie verwacht had bij een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air. Ben benieuwd hoe de uiteindelijke versie zal gaan worden.
TnTNL
TnTNL 14 augustus 2020, 15:29
Weet niet of ik weer op zo'n politiek correcte serie zit te wachten, maar Jazz is wel echt leuk gedaan :) misschien toch een kijkje waard?
Log in om een reactie achter te laten