Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Morgan Cooper en Will Smith maken dramatische reboot van The Fresh Prince of Bel-Air

Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.

Morgan Cooper maakte in 2019 een bijna vier minuten lange trailer over zijn kijk op de klassieke komedieserie uit de jaren negentig. De trailer trok de aandacht van Will Smith (The Fresh Prince of Bel-Air), die in de originele versie de hoofdrol speelde. Samen werken ze nu aan een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air, genaamd Bel-Air.



Bel-Air wordt een dramaserie en zal ingaan op de inherente conflicten, emoties en vooroordelen van wat het vandaag de dag betekent om een zwarte man te zijn in Amerika. De nieuwe serie zal daarnaast nog wel linkjes naar de originele serie hebben. Cooper gaat de serie regisseren, daarnaast schrijft hij samen met Chris Collins het script. Collins zal ook dienen als showrunner.

De nieuwe serie wordt momenteel aangeboden aan verschillende streamingdiensten. Netflix, Peacock, HBO Max, Amazon en Apple zouden allemaal interesse getoond hebben in het opnieuw opstarten van The Fresh Prince of Bel-Air. The Fresh Prince of Bel-Air is in Nederland te bekijken bij Netflix, in Amerika is de serie te zien bij HBO Max.
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
14 aug 2020 12:43 -
De trailer ziet er veelbelovend uit. Beter dan ik in eerste instantie verwacht had bij een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air. Ben benieuwd hoe de uiteindelijke versie zal gaan worden.
Reageer
avatar_TnTNL
14 aug 2020 15:29 -
Weet niet of ik weer op zo'n politiek correcte serie zit te wachten, maar Jazz is wel echt leuk gedaan :) misschien toch een kijkje waard?
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03