Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Hater krijgt seriebewerking bij HBO

Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.

HBO werkt aan een seriebewerking van de door Jan Komasa geregisserde Poolse film The Hater. De film draait om klasse, politiek, sociale media, desinformatie, identiteit en koste wat het kost het nastreven van geluk. Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) zullen dienen als uitvoerend producent. Volgens Farah is The Hater zowel een boeiende thriller als een tot nadenken stemmend, sociaal, universeel commentaar.

Tijdens het Online Programma van het Tribeca Film Festival won de film de prijs voor beste speelfilm in de International Narrative Competition categorie. Netflix bemachtigde de rechten van de film om deze wereldwijd te lanceren, de film werd eind juli gelanceerd bij de streamingdienst. Wanneer de serie bij HBO verschijnt is nog niet bekend.


Dan Farah
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03