Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Mexican Gothic van Kelly Ripa en Mark Consuelos in productie bij Hulu

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.

De serie is afkomstig van Kelly Ripa (American Housewife) en Mark Consuelos' (Riverdale) Milojo Productions en ABC Signature. Miljojo Productions bemachtigde de rechten van het boek in een competitieve strijd. "We hebben het gevoel dat we de jackpot gewonnen hebben en we kunnen niet wachten om Silvia's prachtige teksten tot leven te brengen." zei Ripa. Een week geleden gaf Ripa al een hint voor de aankomende serie, ze raadde haar volgers namelijk het boek aan.

Het verhaal volgt Noemí Taboada, die naar het Mexicaanse platteland en de bergen van Hidalgo reist in de hoop haar neef te redden nadat ze een vreemde brief heeft ontvangen. Noemí probeert de dreigende geheimen van de schoonfamilie van haar neef te onthullen.


Kelly Ripa en Mark Consuelos
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03