Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Bestseller Untamed van Glennon Doyle wordt bewerkt tot serie

Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.

Bad Robot van J.J. Abrams (Little Voice) heeft na een competitieve strijd de rechten bemachtigd van Untamed van Glennon Doyle. Het verhaal draait om de vreugde en rust die je meer naar jezelf durft te luisteren en niet meer leeft volgens de verwachtingen van anderen.

De serie wordt in samenwerking met Warner Bros geproduceerd. Jessie Nelson (Little Voice) zal samen met Doyle en Ben Stephenson dienen als uitvoerend producent. Doyle zal ook meeschrijven aan de eerste aflevering. "Ik kan me geen belangrijkere tijd of perfectere partners voorstellen dan Jessie Nelson en Bad Robot om mijn verhaal, ons collectief verhaal, op televisie te brengen." zei Doyle over het project.


Glennon Doyle
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Vandaag, 13:00
FXX laat er geen gras over groeien. Archer de spionnen animatieserie krijgt een twaalfde seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
Vandaag, 10:00
Na iets meer dan zes maanden komt er een einde aan de streamingdienst Quibi, van voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg.
Vandaag, 09:00
6