Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Bestseller Untamed van Glennon Doyle wordt bewerkt tot serie

Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.

Bad Robot van J.J. Abrams (Little Voice) heeft na een competitieve strijd de rechten bemachtigd van Untamed van Glennon Doyle. Het verhaal draait om de vreugde en rust die je meer naar jezelf durft te luisteren en niet meer leeft volgens de verwachtingen van anderen.

De serie wordt in samenwerking met Warner Bros geproduceerd. Jessie Nelson (Little Voice) zal samen met Doyle en Ben Stephenson dienen als uitvoerend producent. Doyle zal ook meeschrijven aan de eerste aflevering. "Ik kan me geen belangrijkere tijd of perfectere partners voorstellen dan Jessie Nelson en Bad Robot om mijn verhaal, ons collectief verhaal, op televisie te brengen." zei Doyle over het project.


Glennon Doyle
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03