Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Thomas Jane speelt hoofdrol in nieuwe misdaadserie Troppo

De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.

Troppo is gebaseerd op het boek Crimson Lake van Candice Fox. Thomas Jane (The Expanse) zal de hoofdrol spelen in de nieuwe serie, daarnaast zal hij ook dienen als uitvoerend producent. Yolanda Ramke (Packed to the Rafters) zal de dramatische misdaadserie gaan schrijven. Troppo is afkomstig van Penn’s Renegade Entertainment, AGC Television, Essential Media en Beyond Production en zal later dit jaar in Australië in productie gaan.

Het verhaal speelt zich af in Queensland, Australië. Thomas Jane speelt een ex-agent die naar de tropen van Far North Queensland ontsnapt, omdat hij ten onrechte wordt beschuldigd van een verontrustende misdaad. Hij raakt verstrikt in een nieuw privé-recherchebureau.


Thomas Jane
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03