Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO en Adam McKay werken aan seriebewerking van The First Shot

Het boek The First Shot van Brendan Borrell draait om de zoektocht naar een corona vaccin en wordt door HBO en Adam McKay (Succession) bewerkt tot serie.

HBO maakt een serie over de zoektocht naar een vaccin voor het coronavirus. De serie is gebaseerd op het non-fictie boek The First Shot van Brendan Borrell. Onder andere Adam McKay (Succession) werkt mee aan het project, hij zal samen met Todd Schulman (Who Is America?) and Borrell dienen als uitvoerend producent.

The First Shot vertelt een verhaal over de wereldwijde coronavirusvaccinrace. Het volgt de bedrijven en individuen die alles op het spel zetten om levens te redden, de wetenschap waarop het is gebaseerd en de uitdagingen die spelen rond politiek, toegang en veiligheid.


Adam McKay
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03