Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Apple bestelt Shining Girls met Elisabeth Moss

Shining Girls met Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) is in ontwikkeling bij Apple. De thriller serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lauren Beukes.

Apple heeft Shining Girls besteld. In de serie gaat Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) de hoofdrol spelen, daarnaast zal zij ook dienen als uitvoerend producent. Moss vertolkt de rol van een verslaggever uit Chicago, die een gewelddadige aanval heeft overleefd en nu op haar aanvaller jaagt.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lauren Beukes uit 2013. Naar verluidt heeft Apple de rechten van het boek al sinds vorig jaar in handen en zouden er meerdere partijen geïnteresseerd geweest zijn. Silka Luisa (Strange Angel) zal de serie schrijven en wordt showrunner en uitvoerend producent van de thrillerserie. Naast Luisa en Moss zal ook Leonardo DiCaprio (Growing Pains) dienen als uitvoerend producent.


Elisabeth Moss
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorie├źn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1