Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Foxy in productie bij FOX

De komedieserie Foxy van Jennifer Crittenden (Veep), Gabrielle Allan (Veep) en Elizabeth Banks (Modern Family) gaat in productie bij FOX.

De serie is een coproductie van Warner Bros. TV and Fox Entertainment en is afkomstig van Jennifer Crittenden (Veep), Gabrielle Allan (Veep) en Elizabeth Banks (Modern Family). Alle drie dienen ze als uitvoerend producent van Foxy, Crittenden en Allan schreven daarnaast ook de serie.

Foxy draait om Diane en Melanie, twee single vrouwen die in de jaren zeventig samen wonen in Zuid Californiƫ. Diane is een net gescheiden moeder van twee dochters, ze realiseert dat ze is opgevoed met te veel onzin over de liefde en Melanie is een vrije geest en enthousiaste gebruiker van de anticonceptiepil.


Gabrielle Allan en Jennifer Crittenden
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieƫn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1