Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO bestelt Somebody Somewhere met Bridget Everett

HBO heeft Somebody Somewhere besteld. De serie is gebaseerd op het leven van Bridget Everett (Unbelievable), die zelf de hoofdrol vervult.

HBO heeft een nieuwe komedie besteld. De serie, genaamd Somebody Somewhere, is geïnspireerd op het leven van comedian en zangeres Bridget Everett (Unbelievable). Everett en haar band, The Tender Moments, treden regelmatig op voor volle zalen.

De serie draait om Sam, gespeeld door Everett zelf, die door muziek zichzelf hervindt. Somebody Somewhere speelt zich af in de geboorte plaats van Everett in Kansas. ‘Ik ben enthousiast om het mooie en het complexe van de plaats waar ik ben opgegroeid te delen’ zei Evertett. Onder andere Carolyn Strauss (Chernobyl), Patricia Breen (Big Love) en Mark Duplass en Jay Duplass (Room 104) dienen als uitvoerend producent.


Bridget Everett
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.
zondag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
zaterdag, 12:00