Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO bestelt Somebody Somewhere met Bridget Everett

HBO heeft Somebody Somewhere besteld. De serie is gebaseerd op het leven van Bridget Everett (Unbelievable), die zelf de hoofdrol vervult.

HBO heeft een nieuwe komedie besteld. De serie, genaamd Somebody Somewhere, is geïnspireerd op het leven van comedian en zangeres Bridget Everett (Unbelievable). Everett en haar band, The Tender Moments, treden regelmatig op voor volle zalen.

De serie draait om Sam, gespeeld door Everett zelf, die door muziek zichzelf hervindt. Somebody Somewhere speelt zich af in de geboorte plaats van Everett in Kansas. ‘Ik ben enthousiast om het mooie en het complexe van de plaats waar ik ben opgegroeid te delen’ zei Evertett. Onder andere Carolyn Strauss (Chernobyl), Patricia Breen (Big Love) en Mark Duplass en Jay Duplass (Room 104) dienen als uitvoerend producent.


Bridget Everett
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1