Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO maakt serie van bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett

De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.

Naar verluidt waren er zeventien partijen geïnteresseerd in de rechten van The Vanishing Half, de bestseller roman van Brit Bennett, die 2 juni werd gepubliceerd. HBO heeft de strijd gewonnen en zal het boek verwerken tot een limited-serie. HBO zal een bedrag met zes nullen geboden hebben.


Brit Bennett

The Vanishing Half vertelt meer dan alleen over de rassenkwestie, het beschouwt de blijvende invloed van het verleden, omdat het de beslissingen, verlangens en verwachtingen van een persoon vormt. Het verhaal draait om de tweelingzussen Vignes, die zijn opgegroeid in een kleine, zuidelijke zwarte gemeenschap en op hun zestiende zijn weggelopen. Ze leiden nu twee totaal verschillende levens, maar het lot van de tweeling blijft met elkaar verweven.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1