Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hulu bestelt Conversations with Friends

Hulu heeft Conversations with Friends, gebaseerd op een boek van Sally Rooney, besteld. Hulu maakte eerder al een serie van Normal People van Rooney.

Afgelopen april ging de dramaserie Normal People, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Sally Rooney, in première bij Hulu. De streamingdienst heeft nu een andere serie besteld, die gebaseerd is op een boek van Rooney. De nieuwe serie krijgt dezelfde naam als het boek, Conversations with Friends.

Hulu heeft samen met BBC Three twaalf afleveringen besteld. Lenny Abrahamson (Normal People) wordt de hoofdregisseur en Alice Birch (Normal People) wordt de hoofdschrijver van de serie. Het verhaal volgt twee vrouwelijke studenten uit Dublin, die een onverwachte, vreemde en seksueel geladen relatie aangaan met een ouder echtpaar. Dit leidt tot gecompliceerde liefdeverhoudingen.


Schrijfster Sally Rooney
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Gisteren, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Gisteren, 09:00