Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nog meer nieuwe Pilot orders

Nog meer nieuwe Pilot orders

CBS, ABC en FOX hebben nieuwe pilot orders gedaan en ook Robin Williams en JJ Abrams hebben nieuwe projecten (tot nu nog naamloos).

CBS heeft een pilot besteld van een serie gebaseerd op de Beverly Hills Cop films. De serie werd aan verschillende netwerken aangeboden door de ster van de film Eddie Murphy en Shawn Ryan (The Shield, Last Resort). Sony zal de serie produceren. Helaas zal de serie niet draaien rond Axel Foley maar rond zijn zoon. Junior speelt een agent in het land van de rijke en beroemde sterren, hij worstelt om uit de schaduw van zijn vader te treden. Eddie Murphy zal naar verluid verschijnen in de pilot en op regelmatige basis in de show verschijnen als hij wordt opgenomen als serie. Leuk weetje, als CBS beslist om deze serie niet op te nemen zijn ze contractueel verplicht om een boete te betalen.

ABC heeft een pilot besteld van het nieuwe project van Awake bedenker Kyle Killen. Het drama draait om twee broers, een bipolaire genie goed thuis in de menselijke psychologie en de andere een voormalige oplichter. Samen leiden ze een agentschap die gericht is om problemen op te lossen door gebruik te maken van de echte wetenschap van de menselijke motivatie en van manipulatie. De serie heeft tot nu nog de naam Influence.

JJ Abrams vormt samen een team met JH Wyman. Beide hebben een pilot order gekregen van Fox voor een futuristische politie drama. Het verhaal volgt de Los Angeles Politie afdeling in de nabije toekomst, waar agenten patrouilleren met levensechte androïden. Het zeer gewild project wordt geproduceerd door Warner Bros TV en Bad Robot Productions. Wyman zal het script schrijven en zal samen met Abrams uitvoerend producent zijn.

En na de terugkeer van Michael J. Fox aast ook Robin Williams op een terugkeer naar het tv-scherm. Robin Williams zou de hoofdrol opnemen in een tot nu toe naamloos project, als een briljante reclame manager die samen werkt met zijn dochter. CBS zou geïnteresseerd zijn in het project samen met 20th Century Fox TV als producer. Eerder dit jaar had Williams een gastrol in Wilfred en Louie en is een grote fan van Fringe en Homeland.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK 10 september 2012, 17:29
Hmmm, ik ben wel benieuwd naar de serie Influence..

Ook de serie van JJ Abrams en JH Wyman lijkt me wel tof.
Log in om een reactie achter te laten