Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
TNT besteld drie nieuwe pilots

TNT besteld drie nieuwe pilots

Nadat TNT afgelopen zomer succesvol terugkwam met de serie Dallas, heeft de zender nu weer drie nieuwe pilots besteld. Het gaat om King and Maxwell, gebasseerd op de boeken van David Baldacci. Legends, een serie vol actie gebasseerd op het boek van Robert Littell. Als laatste Trooper, een productie van Jerry Bruckheimer (bekend van CSI merchandise).
Hieronder kun je van elke serie een kort synopsis lezen:

King and Maxwell
Sean King en Michelle Maxwell zijn twee ongebruikelijke prive detectives. Beide zijn ze allebei in dienst van de Amerikaanse secret service. De unieke vaardigheden en vlijmscherpe chemie tussen de twee, hebben ze vaak een voorsprong op de criminelen.
Uitvoerend producent wordt Shane Brennan (NCIS merchandise). Verder zullen Karen Spiegel (Absolute Power) en Grant Anderson (Third Watch) meewerken aan het project.

Legends
Martin Odum kan als undercoveragent zich in elk werk plaatsen, succesvol ook nog, totdat er een vreemde tegen hem verteld dat hij niet is, wie hij denkt dat hij is.
Howard Gordon (Homeland, 24), Jeffrey Nachmanoff, Alexander Cary (Homeland, Lie To Me) en Jonathan Levin (Charmed) zullen dienen als uitvoerend producenten.

Trooper
Trooper is een dramaserie over een pas gescheidde moeder, die anders is dan anderen op werk én thuis voor haar drie kinderen. Haar partner op het werk is een weduwnaar, die politiewerk doet volgens het boekje.
Jerry Bruckheimer is samen met Jonathan Littman (CSI merchandise) de uitvoerend producent. Aron Eli Coleite (Heroes, The River) verzorgt het script.

TNT is niet enige zender die achter deze series is aangegaan. King and Maxwell en Trooper waren oorspronkelijk bedoeld voor CBS en Legends voor NBC (twee van grootse Amerikaanse zenders). Met deze titels blijft TNT een zelfde koers volgen, na het vergelijkbare Rizolli & Isles en Perception. Wat vinden jullie van zender TNT?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 10 september 2012, 16:43
leuk, 3 series die ik zeker even in de gaten houd! zeker Legends lijkt me we aardig
britt
britt 10 september 2012, 19:45
lijkt me leuk zijn ze in ned teontvangen?
Log in om een reactie achter te laten