Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TNT besteld drie nieuwe pilots

Nadat TNT afgelopen zomer succesvol terugkwam met de serie Dallas, heeft de zender nu weer drie nieuwe pilots besteld. Het gaat om King and Maxwell, gebasseerd op de boeken van David Baldacci. Legends, een serie vol actie gebasseerd op het boek van Robert Littell. Als laatste Trooper, een productie van Jerry Bruckheimer (bekend van CSI merchandise).
Hieronder kun je van elke serie een kort synopsis lezen:

King and Maxwell
Sean King en Michelle Maxwell zijn twee ongebruikelijke prive detectives. Beide zijn ze allebei in dienst van de Amerikaanse secret service. De unieke vaardigheden en vlijmscherpe chemie tussen de twee, hebben ze vaak een voorsprong op de criminelen.
Uitvoerend producent wordt Shane Brennan (NCIS merchandise). Verder zullen Karen Spiegel (Absolute Power) en Grant Anderson (Third Watch) meewerken aan het project.

Legends
Martin Odum kan als undercoveragent zich in elk werk plaatsen, succesvol ook nog, totdat er een vreemde tegen hem verteld dat hij niet is, wie hij denkt dat hij is.
Howard Gordon (Homeland, 24), Jeffrey Nachmanoff, Alexander Cary (Homeland, Lie To Me) en Jonathan Levin (Charmed) zullen dienen als uitvoerend producenten.

Trooper
Trooper is een dramaserie over een pas gescheidde moeder, die anders is dan anderen op werk én thuis voor haar drie kinderen. Haar partner op het werk is een weduwnaar, die politiewerk doet volgens het boekje.
Jerry Bruckheimer is samen met Jonathan Littman (CSI merchandise) de uitvoerend producent. Aron Eli Coleite (Heroes, The River) verzorgt het script.

TNT is niet enige zender die achter deze series is aangegaan. King and Maxwell en Trooper waren oorspronkelijk bedoeld voor CBS en Legends voor NBC (twee van grootse Amerikaanse zenders). Met deze titels blijft TNT een zelfde koers volgen, na het vergelijkbare Rizolli & Isles en Perception. Wat vinden jullie van zender TNT?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_NGroen
10 sep 2012 16:43 -
leuk, 3 series die ik zeker even in de gaten houd! zeker Legends lijkt me we aardig
Reageer
avatar_britt
10 sep 2012 19:45 -
lijkt me leuk zijn ze in ned teontvangen?
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
woensdag, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
woensdag, 15:00