Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Girl With the Dragon Tattoo in productie bij Amazon

Girl With the Dragon Tattoo in productie bij Amazon

De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
De serie gaat over het karakter Lisbeth Salander. Het karakter werd bedacht door Stieg Larsson toen hij de Millenium boeken schreef. Het project wordt momenteel Girl With the Dragon Tattoo genoemd, zo heet ook het eerste boek van de Millenium boeken.

Het verhaal zal geen sequel zijn op het verhaal uit de boeken of de films die al eerder werden gemaakt. In de serie bevindt Lisbeth Salander zich in de tegenwoordige wereld, met nieuwe personages en een nieuw verhaal.


Andy Harries wordt uitvoerend producent

Andy Harries (The Crown) en Rob Bullock (Strike Back) zullen dienen als uitvoerend producent. Amazon Studios, Left Bank en Sony Pictures Television produceren de serie. Het is nog niet bekend welke acteurs er in de serie gaan spelen of wie de serie gaat schrijven.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Megafluffy86
Megafluffy86 29 mei 2020, 12:36
De millennium boeken van Stieg Larsson zijn fantastisch. De twee delen van David Lagetkrantz een stuk minder. De film vond ik niet zo. Het wordt een beetje uitgemolken. Maar ik laat me graag verrassen.
Log in om een reactie achter te laten