Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Girl With the Dragon Tattoo in productie bij Amazon

De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.

De serie gaat over het karakter Lisbeth Salander. Het karakter werd bedacht door Stieg Larsson toen hij de Millenium boeken schreef. Het project wordt momenteel Girl With the Dragon Tattoo genoemd, zo heet ook het eerste boek van de Millenium boeken.

Het verhaal zal geen sequel zijn op het verhaal uit de boeken of de films die al eerder werden gemaakt. In de serie bevindt Lisbeth Salander zich in de tegenwoordige wereld, met nieuwe personages en een nieuw verhaal.


Andy Harries wordt uitvoerend producent

Andy Harries (The Crown) en Rob Bullock (Strike Back) zullen dienen als uitvoerend producent. Amazon Studios, Left Bank en Sony Pictures Television produceren de serie. Het is nog niet bekend welke acteurs er in de serie gaan spelen of wie de serie gaat schrijven.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
29 mei 2020 12:36 -
De millennium boeken van Stieg Larsson zijn fantastisch. De twee delen van David Lagetkrantz een stuk minder. De film vond ik niet zo. Het wordt een beetje uitgemolken. Maar ik laat me graag verrassen.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00