Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in juni 2020

Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.

Kijk hieronder welke series er in juni 2020 in première* zullen gaan.

Het Tweede Gelaat

Te zien vanaf: Woensdag 3 juni bij Eén.
Het verhaal: De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat in Het Tweede Gelaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier.
De cast: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Greg Timmermans, Hendrik Aerst, Chris van den Durpel en Marcel Hensema.
Genre: Miniserie


Alex Rider

Te zien vanaf: Donderdag 4 juni bij Amazon.
Het verhaal: Als Alex Rider verneemt dat zijn oom Ian is vermoord als Britse spion, in de dienstplicht - en niet bij een auto-ongeluk, zoals hem was verteld - verandert alles voor deze anders normale tiener. Hij wordt benaderd door Alan Blunt, hoofd van een duistere zijtak van MI6 die bekend staat als The Department, onthult dat Alex sinds zijn kindertijd onbewust is opgeleid voor de gevaarlijke wereld van spionage. Onder druk gezet om te helpen de dood van zijn oom te onderzoeken - en hoe dit verband houdt met de moord op twee spraakmakende miljardairs - neemt Alex met tegenzin een nieuwe identiteit aan en gaat undercover in een afgelegen kostschool genaamd Point Blanc. Ver boven de sneeuwgrens in de Franse Alpen beweert Point Blanc dat de onrustige tienerkinderen van de ultra-rijken weer op het goede spoor worden gezet. Maar terwijl hij dieper graaft, ontdekt Alex dat de studenten in feite het onderwerp zijn van een verontrustend plan van de mysterieuze dokter Greif - een plan dat hij wil stoppen, met het risico dat het zijn leven te verliezen.
De cast: Otto Farrant, Brenock O’Connor, Stephen Dillane, Vicky McClure, Andrew Buchan en Haluk Bilginer.
Genre: Avonturen


Dear...

Te zien vanaf: Vrijdag 5 juni bij Apple TV+.
Het verhaal: Geïnspireerd door de baanbrekende 'Dear Apple'-spots van Apple, neemt Dear... een inventieve en filmische benadering van biografieën van de meest iconische figuren in de samenleving van vandaag door brieven te gebruiken die zijn geschreven door mensen wier leven is veranderd door hun werk.
Genre: Documentaire


El Presidente

Te zien vanaf: Vrijdag 5 juni bij Amazon.
Het verhaal: Het hoofd van een kleine Chileense voetbalclub wordt in El Presidente een belangrijke speler in het FIFA-corruptieschandaal van 2015.
De cast: Karla Souza, Andrés Parra en Paulina Gaitan.
Genre: Drama


I May Destroy You

Te zien vanaf: Zondag 7 juni bij BBC One.
Het verhaal: Na de overwinning van een geschreven stuk dat veel bijval kreeg op het internet, wordt Arabella Essiuedu - gemakkelijk afgeleid, vrijblijvend en zorgeloos – in I May Destroy You bestempeld als de 'stem van haar generatie', met een agent, een boekcommissie en een heleboel druk. Nadat ze seksueel is misbruikt in een nachtclub, verandert haar leven onomkeerbaar en wordt Arabella gedwongen alles opnieuw te beoordelen: haar carrière, haar vrienden, zelfs haar familie. Terwijl Arabella worstelt om in het reine te komen met wat er is gebeurd, begint ze aan een reis van zelf ontdekking.
De cast: Michaela Coel, Ann Akin, Weruche Opia, Aml Ameen, Adam James en Sarah Niles.
Genre: Drama


Romance

Te zien vanaf: Woensdag 10 juni bij France 2.
Het verhaal: Romance is een verhaal over een mysterieuze vrouw, zo mooi als een plaatje. Een vrouw in gevaar. Een vrouw die weigert lief te hebben en bemind te worden. En aan de andere kant een man die van Parijs naar Biarritz reist en in de zomer van 1960 verdwaald raakt.
De cast: Olga Kurylenko, Pierre Delandonchamps, Barbara Schulz en Simon Abkarian.
Genre: Miniserie


Reality Z

Te zien vanaf: Woensdag 10 juni bij Netflix.
Het verhaal: Reality Z is een zombie-apocalyps die deelnemers en producenten van een realityshow genaamd Olimpo, The House of the Gods, gevangen houdt. De studio wordt een schuilplaats voor degenen die redding zoeken in Rio de Janeiro, waar chaos en hopeloosheid beginnen te heersen.
De cast: Guilherme Weber, Emílio de Mello en Carla Ribas.
Genre: Horror-komedie


The Other One

Te zien vanaf: Vrijdag 12 juni bij BBC Two.
Het verhaal: The Other One gaat over een meisje genaamd Catherine Walcott. En een ander meisje heette Catherine Walcott. Zussen die geen idee hadden dat de ander bestond, totdat hun vader dood neerviel. Cathy heeft een verloofde, een Duke of Edinburgh Award en een pensioen. Cat heeft een pay-as-you-go-telefoon. Het enige wat ze gemeen hebben, is hun naam (een slimme zet als je een geheime dochter hebt). Beiden hebben altijd al een zus gewild - maar misschien niet elkaar.
De cast: Siobhan Finneran, Vivienne Soan, Rebecca Front, Lauren Socha, Neil Pearson en Amit Shah.
Genre: Komedie

Crossing Swords

Te zien vanaf: Vrijdag 12 juni bij Hulu.
Het verhaal: In Crossing Swords speelt Nicholas Hoult de hoofdrol als Patrick, een goedhartige boer die een felbegeerde positie als schildknaap op het koninklijk kasteel krijgt. Zijn droombaan verandert al snel in een nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat zijn geliefde koninkrijk wordt gerund door een horzelnest van geile vorsten, oplichters en charlatans. Erger nog, Patrick's moed maakte hem het zwarte schaap in zijn familie, en nu zijn zijn criminele broers en zussen teruggekeerd om zijn leven tot een hel te maken. Oorlog, moord, volledige frontale naaktheid - wie wist dat felgekleurde houten-mensen zo'n opwindend leven leidden?
De stemmencast: Nicholas Hoult, Tony Hale, Breckin Meyer, Adam Ray en Adam Pally
Genre: Animatie


W głębi lasu (The Woods (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 12 juni bij Netflix.
Het verhaal: Twintig jaar geleden liepen in W głębi lasu vier tieners in het zomerkamp 's nachts het bos in. Twee werden vermoord aangetroffen en de anderen werden nooit meer teruggezien. Bij vier families was hun leven voor altijd veranderd. Nu, twee decennia later, staan ze op het punt weer te veranderen. Voor Paul Copeland, de openbare aanklager van Essex, New Jersey, begint het rouwen om het verlies van zijn zus pas onlangs te verdwijnen. Cope, zoals hij bekend is, heeft nu te maken met het opvoeden van zijn zesjarige dochter als alleenstaande vader nadat zijn vrouw is overleden aan kanker. Balans tussen gezinsleven en een snel stijgende carrière als officier van justitie leidt hem af van zijn trauma's uit het verleden, maar alleen voor zo lang. Wanneer een slachtoffer van moord wordt gevonden met bewijs dat hem met Cope verbindt, worden de goed begraven geheimen van de familie van de aanklager bedreigd. Voor Paul Copeland, de openbare aanklager van Essex, New Jersey, begint het rouwen om het verlies van zijn zus pas onlangs te verdwijnen. Cope, zoals hij bekend is, heeft nu te maken met het opvoeden van zijn zesjarige dochter als alleenstaande vader nadat zijn vrouw is overleden aan kanker. Balans tussen gezinsleven en een snel stijgende carrière als officier van justitie leidt hem af van zijn trauma's uit het verleden, maar alleen voor zo lang. Wanneer een slachtoffer van moord wordt gevonden met bewijs dat hem met Cope verbindt, worden de goed begraven geheimen van de familie van de aanklager bedreigd.
De cast: Grzegorz Damięcki, Agnieszka Grochowska, Wiktoria Filus en Hubert Miłkowski.
Genre: Misdaad


The Head (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 12 juni bij HBO Asia.
Het verhaal: In The Head (2020) is het winter op de Zuidpool. De zon zal de komende zes maanden niet te zien zijn. Een klein team, bekend als de Winterers, zal op het Polaris VI Antarctisch Onderzoeksstation blijven om hun innovatieve onderzoek, een cruciaal onderdeel in de strijd tegen de klimaatverandering, voort te zetten onder leiding van de gerenommeerde bioloog Arthur Wilde. Als het voorjaar is, keert Johan Berg, die in de zomer de leiding heeft, terug naar het station. Het hele team is dood of vermist. Er loopt een moordenaar rond en Annika, Johan's vrouw, wordt vermist. Als hij haar levend wil vinden, zal hij Maggie moeten vertrouwen. Ze is een jonge dokter die in shock is en de enige overlevende van het team lijkt te zijn. Maar is dat wel zo?
De cast: Tomohisa Yamashita, Alvaro Morte, Richard Sammel, Laura Bach en John Lynch.
Genre: Miniserie


Helter Skelter

Te zien vanaf: Zondag 14 juni bij EPIX.
Het verhaal: In Helter Skelter zijn er meer dan 50 jaar verstreken sinds Charles Manson en zijn cultureel toegewijde volgelingen hun gruwelijke misdaden begingen, en toch blijft het publiek echt in het duister over The Manson Family en hun reis naar de afgrond. Hoe kan één verhaal zo bekend, zo legendarisch en toch zo weinig begrepen worden?
Genre: Documentaire


Love, Victor

Te zien vanaf: Vrijdag 19 juni bij Hulu.
Het verhaal: Geïnspireerd door de film "Love, Simon" uit 2018, volgt Love, Victor een nieuwe student aan de Creekwood High School, op zijn eigen reis van zelfontdekking, uitdagingen aan te gaan, zich aan te passen aan een nieuwe stad en te worstelen met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt, neemt hij contact op met Simon om hem te helpen bij het navigeren door de ups en downs van de middelbare school.
De cast: Michael Crimino, Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez en Rachel Naomi Hilson.
Genre: Dramedy


Life Senjou No Bokura

Te zien vanaf: Vrijdag 19 juni bij Viki.
Het verhaal: De serieuze Ito en de kinderlijke Nishi ontmoeten elkaar in Life Senjou No Bokura toevallig tijdens een spel voor één speler van "White Line Game" op weg naar huis van school. Ito wordt verliefd en raakt gefrustreerd over het feit dat ze alleen op de witte lijn afspreken en kust plotseling Nishi. Van de middelbare school, de universiteit en daarna tot de volwassenheid, een diep ontroerend werk dat het leven weergeeft van twee mannen die dol zijn op onveranderlijke gevoelens binnen veranderende realiteiten.
De cast: Jin Shirasu, Raiku en Kojima Fujiko.
Genre: Drama

Perry Mason (2020)

Te zien vanaf: Zondag 21 juni bij HBO.
Het verhaal: 1932, Los Angeles. Terwijl de rest van het land herstelt van de Grote Depressie, is deze stad bloeiende! Olie! Olympische Spelen! Talking Pictures! Evangelische gedrevenheid! En een gekidnapped kind wat totaal verkeerd afloopt. Gebaseerd op personages gecreëerd door Erle Stanley Gardner, volgt deze limited serie de oorsprong van de meest legendarische strafrechtadvocaat van de Amerikaanse Fictie, Perry Mason (2020). Wanneer de zaak van het decennium zijn deur komt binnenvallen, onthult Mason's meedogenloze nastreven van de waarheid een gebroken stad en misschien een weg naar verlossing voor hemzelf
De cast: Matthew Rhys, Jedediah Jenk, Nick La Croix, Tatiana Maslany, Drew Walton en Juliet Rylance.
Genre: Juridische misdaad.


I'll Be Gone in the Dark

Te zien vanaf: Zondag 28 juni bij HBO.
Het verhaal: Journalist Michelle McNamara was vastbesloten om de gewelddadige dader te vinden, die ze 'The Golden State Killer' noemde, die Californië eind jaren zeventig en begin jaren tachtig terroriseerde. De dader werd verdacht van 50 inbraken met seksueel geweld en tien moorden. I'll Be Gone in the Dark is een uitgebreide verkenning van de zaak van een ongrijpbaar, gewelddadig roofdier, en bevat tevens persoonlijke memoires en zelfonderzoek van McNamara's obsessieve zoektocht naar gerechtigheid namens de slachtoffers en overlevenden van de misdaden.
Genre: Documentaire


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2