Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt Sweet Tooth

Netflix bestelt Sweet Tooth

Netflix heeft de post-apocalyptische serie Sweet Tooth, die gebaseerd op een DC Comic karakter, besteld.
Netflix heeft aangekondigd dat zij een nieuwe serie, genaamd Sweet Tooth, hebben besteld. Sweet Tooth is gebaseerd op het DC Comics karakter Gus, hij is half hert en half mens. Hij verlaat zijn huis in het bos om de buitenwereld, die geteisterd is door rampzalige gebeurtenissen, te ontdekken. Hij gaat op zoek naar antwoorden over de nieuwe wereld en het mysterie achter zijn bestaan. Netflix heeft acht afleveringen van elk een uur besteld.

Onder andere Christian Convery (Pup Academy), Nonso Anozie (Zoo), Adeel Akhtar (Back to Life) en Will Forte (Flipped) zullen een rol spelen. James Brolin (Life in Pieces) is gecast als de verteller van het verhaal.


Christian Convery
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

DAVE2804
DAVE2804 17 mei 2020, 12:27
Er is eigenlijk al een overkill aan series die gebaseerd zijn op comics en als ik dan lees half hert en half mens, dan denk ik....nou, misschien leuk voor kinderen, maar ik sla dit maar over. Probeer dan nog liever een keer Swamp Thing of Doom Patrol van DC.
TragicError
TragicError 9 juni 2020, 12:31
Als een liefhebber van comics die al 50 jaar comics leest. Nog nooit van gehoord.
TragicError
TragicError 9 juni 2020, 12:34
Oke, even snel opgezocht. Personage valt onder het Vertigo label. Dat is wel DC Comics, maar valt buiten de reguliere series.
Log in om een reactie achter te laten