Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt Sweet Tooth

Netflix heeft de post-apocalyptische serie Sweet Tooth, die gebaseerd op een DC Comic karakter, besteld.

Netflix heeft aangekondigd dat zij een nieuwe serie, genaamd Sweet Tooth, hebben besteld. Sweet Tooth is gebaseerd op het DC Comics karakter Gus, hij is half hert en half mens. Hij verlaat zijn huis in het bos om de buitenwereld, die geteisterd is door rampzalige gebeurtenissen, te ontdekken. Hij gaat op zoek naar antwoorden over de nieuwe wereld en het mysterie achter zijn bestaan. Netflix heeft acht afleveringen van elk een uur besteld.

Onder andere Christian Convery (Pup Academy), Nonso Anozie (Zoo), Adeel Akhtar (Back to Life) en Will Forte (Flipped) zullen een rol spelen. James Brolin (Life in Pieces) is gecast als de verteller van het verhaal.


Christian Convery
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
17 mei 2020 12:27 -
Er is eigenlijk al een overkill aan series die gebaseerd zijn op comics en als ik dan lees half hert en half mens, dan denk ik....nou, misschien leuk voor kinderen, maar ik sla dit maar over. Probeer dan nog liever een keer Swamp Thing of Doom Patrol van DC.
Reageer
avatar_TragicError
09 jun 2020 12:31 -
Als een liefhebber van comics die al 50 jaar comics leest. Nog nooit van gehoord.
Reageer
avatar_TragicError
09 jun 2020 12:34
Oke, even snel opgezocht. Personage valt onder het Vertigo label. Dat is wel DC Comics, maar valt buiten de reguliere series.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3