Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Twee nieuwe series van FOX worden in de herfst verwacht

Twee nieuwe series van FOX worden in de herfst verwacht

Fox zal naar verwachting minstens twee nieuwe dramaseries op het herfstschema hebben staan.
"Een groot deel van de programma's van FOX is gefilmd en bewerkt, dus ons aankomende herfstschema ziet er redelijk stabiel uit", vertelt de CEO van FOX Lachlan Murdoch aan Deadline. Naar verluidt staan ook de nieuwe series Filthy Rich (US) en neXt (2020) ingepland op het herfstschema.

Vorig jaar mei werd aangekondigd dat FOX bezig was met de ontwikkeling van Filthy Rich (US). Kim Cattrall (Sex and the City) zal de hoofdrol spelen in de dramaserie. In Filthy Rich (US) sterft de patriarch van een mega-rijke familie bij een vliegtuigongeluk. Zijn vrouw en familie ontdekken dat hij ook drie onwettige kinderen, die ook in zijn testament staan, heeft.

Embed from Getty Images
Kim Cattrall

neXt (2020) volgt de briljante maar paranoïde voormalige tech-CEO Paul Leblanc (John Slatteryy, Mrs. America), die zich aansluit bij een Homeland Cybersecurity Agent (Fernanda Andrade, Here and Now) en haar team om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen.

De productie van geanimeerde series is nauwelijks aangetast door het coronavirus. Zo zegt Murdoch ook dat ze in de herfst verwachten terug te keren met nieuwe seizoenen van The Simpsons, Bless the Harts, Bob’s Burgers en Family Guy.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten