Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Hellraiser-serie in productie bij HBO

HBO werkt aan een serie van de Hellraiser horrorfilms van Clive Barker. David Gordon Green (The Righteous Gemstones) gaat een aantal afleveringen regisseren.

HBO is bezig met de ontwikkeling van een serie over de klassieke Hellraiser horrorfilms van Clive Barker (Masters of Horror), die zijn gebaseerd zijn eigen boek The Hellbound Heart. De serie wordt geen remake, maar de Hellraiser mythologie wordt voortgezet en uitgebreid.

David Gordon Green (The Righteous Gemstones) gaat de pilot en nog een aantal andere afleveringen regisseren. De serie wordt geschreven door Mark Verheiden (Heroes) en Michael Dougherty (Trick 'r Treat). Het iconisch figuur Pinhead uit de Hellraiser films keert terug in de serie. Hij is de meedogenloze leider van de Cenobieten, die uit de hel komen om menselijke zielen te oogsten en het evenwicht te bewaren tussen goed en kwaad.

Embed from Getty Images
Clive Barker met Pinhead
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
29 apr 2020 12:34 -
Klinkt zeker interessant! Als het niveau van de eerste twee films wordt gehaald tenminste, want daarna ging het hard omlaag.
Reageer

Laatste nieuws

Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Vandaag, 09:00
Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
zaterdag, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03