Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Leonardo met Aidan Turner

De eerste beelden van de serie Leonardo van Frank Spotnitz en Steve Thompson zijn naar buiten gebracht. Aidan Turner vervult de rol van Leonardo da Vinci.

In de eerste beelden die naar buiten zijn gebracht van de aankomende serie Leonardo, is Aidan Turner (Poldark) te zien als Leonardo da Vinci. Het korte fragment is alvast gepubliceerd om de verjaardag van de grote kunstenaar, ingenieur en uitvinder Leonardo da Vinci te vieren. De serie gaat volgend jaar in première, een exacte datum is nog niet bekend.

Leonardo wordt door Frank Spotnitz (The Man in the High Castle) en Steve Thompson (Sherlock en Doctor Who) gemaakt. Spotnitz noemt het zowel een uitdaging, als een eer om het leven van een van de meest fascinerende mensen ooit te dramatiseren. Het fragment bevat beelden die zijn geregisseerd door Dan Percival en Alexis Sweet.Giancarlo Giannini (Romanzo Criminale) is in de serie te zien al de leermeester van Leonardo da Vinci, Andrea del Verrocchio. Caterina da Cremona, de beste vriendin en mysterieuze muze van Da Vinci, wordt gespeeld door Matilda de Angelis (The Undoing). De serie vertelt het verhaal van de genie Leonardo da Vinci. Het verhaal draait om een mysterie dat opgelost moet worden door Stefano Giraldo (Freddie Highmore, The Good Doctor), een jonge detective uit het stadje Podestà.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
19 apr 2020 14:45 -
Aidan Turner ken ik dan weer vooral uit de originele VK versie van Being Human.
Leonardo da Vinci is zeker een zeer interessant personage. Ik ben alleen heel benieuwd welke kant deze serie dan op gaat. Soort detective verhaal? Of toch echt over het genie Da Vinci? Een detective met een historische figuur als Da Vinci, daarvan weet ik eigenlijk nog niet of ik dat wel leuk ga vinden.
Maar ik ga hem zeker wel een kans geven.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00