Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Leonardo met Aidan Turner

De eerste beelden van de serie Leonardo van Frank Spotnitz en Steve Thompson zijn naar buiten gebracht. Aidan Turner vervult de rol van Leonardo da Vinci.

In de eerste beelden die naar buiten zijn gebracht van de aankomende serie Leonardo, is Aidan Turner (Poldark) te zien als Leonardo da Vinci. Het korte fragment is alvast gepubliceerd om de verjaardag van de grote kunstenaar, ingenieur en uitvinder Leonardo da Vinci te vieren. De serie gaat volgend jaar in première, een exacte datum is nog niet bekend.

Leonardo wordt door Frank Spotnitz (The Man in the High Castle) en Steve Thompson (Sherlock en Doctor Who) gemaakt. Spotnitz noemt het zowel een uitdaging, als een eer om het leven van een van de meest fascinerende mensen ooit te dramatiseren. Het fragment bevat beelden die zijn geregisseerd door Dan Percival en Alexis Sweet.Giancarlo Giannini (Romanzo Criminale) is in de serie te zien al de leermeester van Leonardo da Vinci, Andrea del Verrocchio. Caterina da Cremona, de beste vriendin en mysterieuze muze van Da Vinci, wordt gespeeld door Matilda de Angelis (The Undoing). De serie vertelt het verhaal van de genie Leonardo da Vinci. Het verhaal draait om een mysterie dat opgelost moet worden door Stefano Giraldo (Freddie Highmore, The Good Doctor), een jonge detective uit het stadje Podestà.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
19 apr 2020 14:45 -
Aidan Turner ken ik dan weer vooral uit de originele VK versie van Being Human.
Leonardo da Vinci is zeker een zeer interessant personage. Ik ben alleen heel benieuwd welke kant deze serie dan op gaat. Soort detective verhaal? Of toch echt over het genie Da Vinci? Een detective met een historische figuur als Da Vinci, daarvan weet ik eigenlijk nog niet of ik dat wel leuk ga vinden.
Maar ik ga hem zeker wel een kans geven.
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00