Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste beelden van Leonardo met Aidan Turner

Eerste beelden van Leonardo met Aidan Turner

De eerste beelden van de serie Leonardo van Frank Spotnitz en Steve Thompson zijn naar buiten gebracht. Aidan Turner vervult de rol van Leonardo da Vinci.
In de eerste beelden die naar buiten zijn gebracht van de aankomende serie Leonardo, is Aidan Turner (Poldark) te zien als Leonardo da Vinci. Het korte fragment is alvast gepubliceerd om de verjaardag van de grote kunstenaar, ingenieur en uitvinder Leonardo da Vinci te vieren. De serie gaat volgend jaar in première, een exacte datum is nog niet bekend.

Leonardo wordt door Frank Spotnitz (The Man in the High Castle) en Steve Thompson (Sherlock en Doctor Who) gemaakt. Spotnitz noemt het zowel een uitdaging, als een eer om het leven van een van de meest fascinerende mensen ooit te dramatiseren. Het fragment bevat beelden die zijn geregisseerd door Dan Percival en Alexis Sweet.

Video on youtube


Giancarlo Giannini (Romanzo Criminale) is in de serie te zien al de leermeester van Leonardo da Vinci, Andrea del Verrocchio. Caterina da Cremona, de beste vriendin en mysterieuze muze van Da Vinci, wordt gespeeld door Matilda de Angelis (The Undoing). De serie vertelt het verhaal van de genie Leonardo da Vinci. Het verhaal draait om een mysterie dat opgelost moet worden door Stefano Giraldo (Freddie Highmore, The Good Doctor), een jonge detective uit het stadje Podestà.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 19 april 2020, 14:45
Aidan Turner ken ik dan weer vooral uit de originele VK versie van Being Human.
Leonardo da Vinci is zeker een zeer interessant personage. Ik ben alleen heel benieuwd welke kant deze serie dan op gaat. Soort detective verhaal? Of toch echt over het genie Da Vinci? Een detective met een historische figuur als Da Vinci, daarvan weet ik eigenlijk nog niet of ik dat wel leuk ga vinden.
Maar ik ga hem zeker wel een kans geven.
Log in om een reactie achter te laten