Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nicole Kidman werkt aan Pretty Things voor Amazon

Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.

Amazon werkt aan een seriebewerking van de thriller Pretty Things van Janelle Brown. Het boek is brown's nieuwste boek en wordt op 21 april gepubliceerd. Big Little Lies actrice Nicole Kidman gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe serie. Nicole Kidman speelt niet alleen de hoofdrol in de serie, maar produceert hem ook. Reed Morano regisseert de serie en is uitvoerend producent, Janelle Brown is ook uitvoerend producent.

Embed from Getty Images
Nicole Kidman

Het verhaal draait om Nina, haar vriendje Lachlan en Vanessa. Vanessa is een bevoorrechte jonge erfgename en werkt als Instagram-influencer, maar het is niet allemaal zo mooi als het lijkt. Vanessa trekt zich terug op het landgoed van haar familie, Stonehaven: een landhuis met duistere geheimen. Toen Nina haar droom voor een bevredigende carrière instortte, richtte zij zich samen met haar vriendje Lachlan op het bestelen van rijke jongeren in Los Angeles. Nina haar moeder is ziek, dus zet zij alles op het spel om haar te helpen, zelfs als dat betekent dat ze haar gevaarlijkste oplichting moet uitvoeren. De paden van de drie kruisen elkaar aan de koude oevers van Lake Tahoe.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00