Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in april 2020

Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Hieronder staan alle* series die april 2020 nieuw zijn en in première zullen gaan.

Cursed Films

Te zien vanaf: Donderdag 2 april bij Shudder.
Het verhaal: Cursed Films is een vijfdelige documentaireserie die de mythen en legenden verkent achter enkele van Hollywood's beruchte "vervloekte" horrorfilmproducties. Van vliegtuigongelukken en bombardementen tijdens het maken van The Omen, tot het veronderstelde gebruik van echte menselijke skeletten op de set van Poltergeist, deze verhalen zijn legendarisch onder filmfans en filmmakers. Maar waar ligt de waarheid? Cursed Films onthult de gebeurtenissen die deze producties achtervolgden door middel van interviews met experts, getuigen en de cast, regisseurs en producenten die de gebeurtenissen in het echte leven meemaakten. Waren deze films echt vervloekt, zoals velen geloven, of gewoon de slachtoffers van pech en bizarre omstandigheden?
Genre: Documentaire
Video on youtube


Broke

Te zien vanaf: Donderdag 2 april bij CBS.
Het verhaal: Nadat een rijke vader in Broke besluit zijn zoon af te sluiten van zijn geld, trekken zowel de zoon als de vrouw in bij de zeer onwillige en vervreemde zus van de vrouw, een werkende alleenstaande moeder met een eigen zoon.
De cast: Pauley Perrette, Jaime Camil, Natasha Leggero, Izzy Diaz en Antonio Corbo.
Genre: Komedie
Video on youtube


Tales from the Loop

Te zien vanaf: Vrijdag 3 april bij Amazon.
Het verhaal: Tales from the Loop onderzoekt de fantastische, mysterieuze stad en de mensen die boven 'The Loop' wonen. Een machine die is gebouwd om de mysteries van het universum te ontgrendelen en te verkennen - waardoor dingen mogelijk werden die voorheen alleen werden gedegradeerd naar sciencefiction. Gebaseerd op de sci-fi kunst van Simon Stålenhag.
De cast: Rebecca Hall, Duncan Joiner en Daniel Zolghadri.
Genre: Sciencefiction
Video on youtube


Home Before Dark

Te zien vanaf: Vrijdag 3 april bij Apple TV+.
Het verhaal: In Home Before Dark ontdekt een jong meisje uit de grote stad aanwijzingen voor een onopgeloste zaak tijdens een bezoek aan het kleine stadje aan het meer van haar vader. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een negen jaar oude journalist.
De cast: Jibrail Nantanbu, Brooklynn Prince, Kylie Rogers, Deric McCabe, Jim Sturgess en Aziza Scott.
Genre: Misdaad
Video on youtube


The Fugitive (2020)

Te zien vanaf: Maandag 6 april bij Quibi.
Het verhaal: The Fugitive (2020) volgt Mike Ferro, een arbeider die zijn onschuld moet bewijzen nadat hij ten onrechte wordt beschuldigd van het opblazen van een metro in Los Angeles.
De cast: Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook.
Genre: Actie thriller
Video on youtube


Flipped

Te zien vanaf: Maandag 6 april bij Quibi.
Het verhaal: In Flipped zijn het chronisch onderbezette echtpaar Jann en Cricket Melfi zelfbenoemde 'experts' voor woningrenovatie die er meer dan vertrouwen in hebben dat ze het volgende geweldige duo voor thuisontwerp van televisie zijn. De dromen van het onbenullige paar over fundamentele bekendheid en glorie op de kabel raken ontspoord als ze door leden van een drugskartel worden gekidnapt en gedwongen worden hun huizen te renoveren.
De cast: Will Forte, Kaitlin Olson, Andy Garcia, Eva Longoria en Arturo Castro.
Genre: Komedie
Video on youtube


Survive

Te zien vanaf: Maandag 6 april bij Quibi.
Het verhaal: Jane, die in Survive voor haar leven moet vechten als haar vliegtuig neerstort op een afgelegen besneeuwde berg. Paul is de enige overgebleven overlevende en samen gaan ze op een schrijnende reis uit de wildernis.
De cast: Corey Hawkins en Sophie Turner.
Genre: Thriller
Video on youtube


Most Dangerous Game

Te zien vanaf: Maandag 6 april bij Quibi.
Het verhaal: Wanhopig om voor zijn zwangere vrouw te zorgen voordat een terminale ziekte zijn leven kan overnemen, accepteert Dodge Maynard in Most Dangerous Game een aanbod om deel te nemen aan een dodelijk spel waar hij al snel ontdekt dat hij niet de jager is ... maar de prooi.
De cast: Liam Hemsworth, Christoph Waltz en Natasha Liu Bordizzo.
Genre: Actie
Video on youtube


The Big Show Show

Te zien vanaf: Maandag 6 april bij Netflix.
Het verhaal: Wanneer de tienerdochter van Big Show bij hem, zijn vrouw en twee andere dochters komt wonen,zijn ze hem op alle vlakken te slim af. Ondanks dat hij 2m10 lang is en 180 kilo weegt, staat hij niet langer in het middelpunt van de belangstelling.
De cast: Danielle Uhlarik, Paul Wight, Ben Giroux, Allison Munn, Jolie Hoang-Rappaport en Juliet Donenfeld.
Genre: Komedie
Video on youtube


Run (2020)

Te zien vanaf: Zondag 12 april bij HBO.
Het verhaal: In Run (2020) leeft Ruby een alledaags bestaan ​​totdat ze op een dag een tekst krijgt waarin ze wordt uitgenodigd om een ​​jeugdig pact uit te voeren, waarin haar ware liefde en zelfontdekking wordt beloofd door uit haar leven te stappen om een ​​reis te maken met haar oudste vlam.
De cast: Merritt Wever en Domhnall Gleeson.
Genre: Drama
Video on youtube


Paradise Lost (2020)

Te zien vanaf: Maandag 13 april bij Spectrum.
Het verhaal: Een man gaat in Paradise Lost (2020) terug naar Mississippi met zijn Palo Alto-psychiaterpartner, om een mysterie op te lossen dat op een enigszins ongebruikelijke manier moet worden opgelost.
De cast: Josh Hartnett, Bridget Regan, Barbara Hershey en Nick Nolte.
Genre: Drama
Video on youtube


The Baker and the Beauty

Te zien vanaf: Maandag 13 april bij ABC.
Het verhaal: The Baker and the Beauty volgt het onmogelijke Miami liefdesverhaal tussen een eenvoudige bakker en een internationale superster. Noa Hollander heeft het allemaal: ze is de beroemdste vrouw van het land, de mooie dochter van een vastgoedmagnaat, een succesvol model met een internationale carrière en tot nu toe de helft van een Hollywood-machtspaar. De zoon van Cubaanse immigranten, Daniel Garcia, is een eenvoudige jongen die nog steeds bij zijn ouders woont en bij de familiebakkerij werkt. Een toevallige ontmoeting in een chique restaurant - waar Daniel al dan niet een huwelijksaanzoek zal doen aan zijn gewillige vriendin met wie hij acht jaar een relatie heeft en waar Noa speculaties over een breuk met haar Hollywood-geliefde vermijdt - leidt tot onverwachte vonken en een nog onwaarschijnlijk liefdesverhaal. Kan hun liefde haar jet-setting levensstijl, haar aanmatigende agent, zijn wereldvreemde familie, zowel hun exen als de media overleven?
De cast: Victor Rasuk, Nathalie Kelley, Carlos Gomez, Dan Bucatinsky, Lisa Vidal en David Del Rio.
Genre: Romantische dramedy
Video on youtube


Mrs. America

Te zien vanaf: Woensdag 15 april bij FX on Hulu.
Het verhaal: Mrs. America vertelt het verhaal van de beweging om het amendement inzake gelijke rechten te ratificeren en de onverwachte terugslag onder leiding van een conservatieve vrouw genaamd Phyllis Schlafly. Door de ogen van de vrouwen van die tijd - zowel Schlafly als de feministen Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug en Jill Ruckelshaus - onderzoekt de serie hoe een van de moeilijkste slagvelden in de cultuuroorlogen van de jaren 1970 hielp opstaan tot de morele meerderheid en ons politieke landschap voor altijd hebben veranderd.
De cast: Uzo Aduba en Cate Blanchett.
Genre: Drama
Video on youtube


The King: Eternal Monarch

Te zien vanaf: Vrijdag 17 april bij SBS.
Het verhaal: Verhaal van The King: Eternal Monarch gaat over een Koreaanse keizer Lee Gon die de deuren probeert te sluiten voor een parallelle wereld die werd geopend door demonen die door een godheid in de menselijke wereld werden losgelaten, en een detective Jung Tae-eul die de mensen en degene waarvan ze houdt probeert te beschermen.
De cast: Lee Min-Ho, Kim Go-Eun, Woo Do-Hwan, Park Won-Sang, Lee Jung-Jin en Kim Young-ji.
Genre: Historische drama
Video on youtube


Diavoli

Te zien vanaf: Vrijdag 17 april bij Sky Atlantic.
Het verhaal: Na te zijn betrokken bij een dodelijk schandaal, vecht een handelaar in Diavoli bij een vooraanstaande bank in Londen om zijn naam te zuiveren, maar ontdekt in plaats daarvan een intercontinentale samenzwering die wordt gevormd door krachtige troepen die in de schaduw werken.
De cast: Patrick Demsey, Alessandro Borghi en Kasia Smutniak.
Genre: Financiële drama
Video on youtube


Vis a vis: El oasis

Te zien vanaf: Maandag 20 april bij FOX España.
Het verhaal: Het is 15 jaar later nadat Macarena en Zulema vrijgelaten zijn uit de gevangenis. Het duo houdt zich in Vis a vis: El oasis nu bezig met het overvallen van juweliers, banken en casino's. Op een moment besluiten ze dat ze ieder hun eigen weg willen gaan. Maar niet voordat ze hun grootste overval ooit plegen: de diamanten tiara van de dochter van een grote Mexicaanse drugsbaas stelen. En dat tijdens haar bruiloft. Een beetje hulp kunnen ze daar wel bij gebruiken.
De cast: Daniel Ortiz, Maggie Civantos, Najwa Nimri, Itziar Castro, Ramiro Blas en Lucas Ferraro.
Genre: Misdaad
Video on youtube


Gangs of London

Te zien vanaf: Donderdag 23 april bij Sky Atlantic.
Het verhaal: Gangs of London speelt zich af in het hedendaagse Londen - een dynamische en multiculturele stad die wordt verscheurd door de turbulente machtsstrijd van de internationale bendes die de controle hebben. Wanneer het hoofd van een criminele organisatie wordt vermoord, bedreigt het plotselinge machtsvacuüm dat zijn dood creëert de fragiele vrede tussen het ingewikkelde web van bendes die in de straten van de stad opereren.
De cast: Colm Meaney, Joe Cole, Lucian Msamati en Sope Dirisu.
Genre: Misdaad
Video on youtube


We’re Here

Te zien vanaf: Donderdag 23 april bij HBO.
Het verhaal: De zesdelige niet-gescripte serie We’re Here die inwoners van kleine steden in heel Amerika rekruteert om deel te nemen aan een slepende show van één nacht. In elke aflevering zullen de beroemde drag queens Bob the Drag Queen, Eureka O'Hara en Shangela Laquifa Wadley hun eigen "drag dochters" inspireren en leren om buiten hun comfortzone te stappen voor een nacht zonder belemmeringen, full-on drag .
De cast: Bob the Drag Queen, Eureka O'Hara en Shangela Laquifa Wadley
Genre: Special interest
Video on youtube


Defending Jacob

Te zien vanaf: Vrijdag 24 april bij Apple TV+.
Het verhaal: In Defending Jacob moet een vader leren omgaan met de beschuldiging dat zijn 14-jarige zoon een moordenaar is.
De cast: Chris Evans, Michelle Dockery, Jaeden Lieberher, Cherry Jones en Pablo Schreiber.
Genre: Mysterieuze thriller
Video on youtube


Penny Dreadful: City of Angels

Te zien vanaf: Zondag 26 april bij Showtime.
Het verhaal: 1938 Los Angeles. Wanneer in Penny Dreadful: City of Angels een gruwelijke moord de stad choqueert, is detective Tiago Vega verwikkeld in een verhaal dat de geschiedenis van Los Angeles weerspiegelt: van het bouwen van de eerste snelwegen van de stad en de diepe tradities van Mexicaans-Amerikaanse folklore tot de gevaarlijke spionageacties van de Derde Rijk en de opkomst van radio-evangelisatie.
De cast: Natalie Dormer, Daniel Zovatto, en Nathan Lane
Genre: Horror
Video on youtube


I Know This Much Is True

Te zien vanaf: Maandag 27 april bij HBO.
Het verhaal: I Know This Much Is True is een epische familiesaga die de Amerikaanse identiteit onderzoekt na het parallelle leven van tweelingbroers Dominick en Thomas Birdsey in de tweede helft van de 20e eeuw.
De cast: Mark Ruffalo, Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Archie Panjabi en Imogen Poots.
Genre: Drama
Video on youtube


Never Have I Ever

Te zien vanaf: Maandag 27 april bij Netflix.
Het verhaal: Geïnspireerd door Mindy Kaling's eigen jeugd in een buitenwijk van Massachusetts, volgt Never Have I Ever het gecompliceerde leven van Devi Vishwakumar, een moderne Indiase tiener van de eerste generatie. Ze is een over presterende middelbare school tweedejaars met een korte lont die haar in moeilijke situaties brengt.
De cast: Poorna Jagannathan, Maitreyi Ramakrishnan, Martin Martinez, Benjamin Norris, Adam Shapiro en Ramona Young.
Genre: Komedie
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

BlackBiker
BlackBiker 31 maart 2020, 17:56
Als behoorlijke film gek (ik mis de bios nog bijna het meeste momenteel) zit ik echt te wachten op Cursed Films. Veel van die verhalen ken ik inderdaad wel, dus ik ben benieuwd wat ze er van maken.
En natuurlijk Penny Dreadful! Daar ben ik heel erg nieuwsgierig naar. Blij dat dit toch volgens planning kan starten.
DAVE2804
DAVE2804 31 maart 2020, 20:38
Weet je wat nu zo vervelend is? Op zich vind ik alle series waar Quibi deze maand mee komt best wel interessant als ik het zo lees. Maar het feit dat deze streamingdienst van elke serie maar elke week 10 minuten laat zien (of zoiets was toch de bedoeling?) zorgt ervoor dat ik finaal afhaak. Dan wacht ik nog wel een jaar totdat je tenminste een (paar) afleveringen achter elkaar kunt kijken.
renzoroy
renzoroy 31 maart 2020, 22:19
Nee. hun gaan series maken met afleveringen van ongeveer 10 minuten lang...

(from wikipedia)
Unlike other streaming video platforms such as Netflix, Prime Video and Hulu, Quibi's content is made specifically to be only streamed on mobile devices and can be viewed in either horizontal or vertical video, with the user able to shift to one or the other within the same video. Instead of typical half-hour TV episodes or two-hour films, content on Quibi will be delivered in episode chapters of 10 minutes or less
anonymous
anonymous 31 maart 2020, 22:23
Quibi is duidelijk in de markt gezet voor de jeugd, Voor wie 10 minuten zich ergens op concentreren al een hele opgave is.
Log in om een reactie achter te laten