Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ bestelt thriller met Uma Thurman

Apple TV+ bestelt thriller met Uma Thurman

De streamingdienst heeft de nieuwe thriller Suspicion besteld, met onder andere een rol voor Uma Thurman.
De serie is gebaseerd op de bekroonde Israëlische serie False Flag. In Suspicion wordt de zoon van een belangrijke Amerikaanse zakenvrouw (Uma Thurman, Chambers) ontvoerd. De 21-jarige Leo wordt ontvoerd uit een chique hotel midden in New York. De ontvoering wordt gefilmd en gaat viraal op het internet. Vier Britse burgers, die in het hotel verblijven, worden hoofdverdachte in de ontvoeringszaak.

Uma Thurman speelt de hoofdrol. Naast Thurman zullen ook Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Noah Emmerich (The Americans), Georgina Campbell (Black Mirror), Elyes Gabel (Scorpion), Elizabeth Henstridge (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Angel Coulby (Dancing on the Edge) te zien zijn in de nieuwe serie.

Embed from Getty Images
Uma Thurman

Rob Williams wordt de showrunner van Suspicion. De serie wordt geregisseerd door Chris Long en geproduceerd door Darin McLeod. Williams en long zullen ook, samen met Howard Burch, Avi Nir, Anna Winger en Lait Benasuly, dienen als uitvoerend producent. De originele serie, False Slag, werd gemaakt door Amit Cohen en Maria Feldman. Het is nog niet bekend vanaf wanneer Suspicion te zien in.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten