Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum en trailer voor Italiaanse  Netflix original Summertime

Premièredatum en trailer voor Italiaanse Netflix original Summertime

De Italiaanse Netflix original Summertime is vanaf eind april te zien op de streamingdienst. De eerste beelden zijn al te bekijken.
Summertime is een modern liefdesverhaal. Het speelt zich af aan de Italiaanse Adriatische kust. De tieners Ale (Ludovico Tersigni, Skam (IT)) en Summer (Coco Rebecca Adogamhe) komen uit verschillende werelden, maar worden toch verliefd. Hun vakantie wordt een onvergetelijke tijd waarin ze zichzelf en elkaar beter leren kennen.

De serie is geïnspireerd op het boek Tre metri sopra il cielo van Federico Moccia en krijgt acht afleveringen. Netflix heeft bekend gemaakt dat de Italiaanse serie wereldwijd op 29 april in première gaat op de streamingdienst. Ook heeft Netflix de eerste beelden naar buiten gebracht van de serie, bekijk de trailer hieronder.

Video on youtube


Lorenzo Sportiello regisseert de serie samen met Francesco Lagi. Sofia Assirelli, Enrico Audenino, Mirko Cetrangolo, Daniela Delle Foglie, Daniela Gambaro, Francesco Lagi, Vanessa Picciarelli, Anita Rivaroli hebben de serie geschreven.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten