Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO ontwikkelt een serie over de game The Last of Us

HBO ontwikkelt een serie over de game The Last of Us

HBO heeft aangekondigd een serie te gaan maken over de game The Last of Us. Craig Mazin (Chernobyl) en Neil Druckmann gaan de serie ontwikkelen.
Er gingen al een lange tijd geruchten rond over de ontwikkeling van een serie rond de game The Last of Us. HBO heeft bekend gemaakt dat het netwerk bezig is met een serie over de betreffende game. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies te zien is.

De game speelt zich af in een wereld na een apocalyps en draait om de overlevers Joel en Ellie. Bijna iedereen is uitgestorven aan een virus, die enkele jaren voor het verhaal uit de game begon is uitgebroken. Als Joel de wees Ellie tegenkomt, is zij mogelijk de oplossing voor het virus.

Embed from Getty Images
Craig Mazin

De serie wordt ontwikkeld door Craig Mazin (Chernobyl) en Neil Druckmann, de vicepresident van Naughty Dog, het bedrijf dat de game ontwikkelde. Druckmann zal de serie produceren en schrijft samen met Mazin het scenario.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

TnTNL
TnTNL 11 maart 2020, 13:22
Heb de games niet gespeeld, maar ben wel benieuwd naar deze serie! De games schijnen iig heel goed te zijn.
E71
E71 11 maart 2020, 14:39
The Walking Dead HBO Stijl. Ik heb er zin in!
Megafluffy86
Megafluffy86 11 maart 2020, 17:24
Ik heb de games gespeeld. Consider me hyped!
MirikaLJ
MirikaLJ 11 maart 2020, 20:31
Gezien dit mijn all-time favoriete spel is kijk ik er super erg naar uit, maar vraag me wel af wie ze gaan verfilmen voor de rollen: het zal toch wel gek zijn om Joel en Ellie te horen met andere stemmen denk ik.
JanWillemK
JanWillemK 11 maart 2020, 21:35
een hoop fans, inclusief ikzelf, hopen graag Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) en Ellen Page (The Umbrella Academy) te zien maar ik betwijfel of dat gaat gebeuren :P
anonymous
anonymous 11 maart 2020, 21:42
Waldau zou een goede keuze zijn. Denk zelf dat Page inmiddels te oud is om een tienermeisje te spelen.
MirikaLJ
MirikaLJ 11 maart 2020, 23:34
Desondanks ik altijd al Ellen Page als de perfecte Ellie had gezien ben ik het er wel mee eens met dat ze misschien toch wel te oud aan het worden is voor een tienermeisje (zelfs met een vrij jong uiterlijk).

Probleem met grote GoT acteurs is dat ik met moeite heb met langs hun GoT rol te kijken, maar dat ligt natuurlijk geheel aan mezelf. :)
Log in om een reactie achter te laten