Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ werkt aan Beauty and the Beast prequel

Disney+ werkt aan Beauty and the Beast prequel

Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een prequel van Beauty and the Beast, in samenwerking met Once Upon a Time bedenkers Eddy Kitsis en Adam Horowitz.
Naar verluidt keren Luke Evans (The Alienist) en Josh Gad (Avenue 5) terug met hun rollen uit de film Beauty and the Beast voor een prequel-serie op Disney+. Het nog naamloze project zal waarschijnlijk, net zoals de film, een musical worden. Emma Watson en Dan Stevens (Legion) speelden de hoofdrollen in de film, die in 2017 uitkwam. Beide zijn op dit moment niet verbonden aan het nieuwe project, die zich nog in de vroege ontwikkelingsfase bevindt.

Embed from Getty Images
Josh Gad en Luke Evans op de première van de film Beauty and the Beast

Eddy Kitsis en Adam Horowitz zullen de serie schrijven en daarnaast dienen als showrunners. Horowitz en Kitsis maakten samen de populaire ABC-serie Once Upon a Time, die veel Disney en sprookjes personages bevatte, waaronder ook Belle uit Beauty and the Beast. Josh Gad schrijft ook mee aan de serie. Horowtiz, Kitsis en Gad werkte eerder al samen aan een Muppets serie voor Disney+, maar dat project werd eind vorig jaar gecanceld.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

E71
E71 8 maart 2020, 16:15
Hoe origineel. En dan ook van alle animatie films die ze hebben CGI versies maken... Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.
sirTruffleheart
sirTruffleheart 8 maart 2020, 16:40
Jammer dat er verfilming komt van een verhaal waar echt al honderden verfilmingen van zijn geweest.

Eddy en Adam hebben met OUAT echter bewezen dat ze een leuke draai aan een bestaand verhaal kunnen geven, dus ik ben benieuwd wat eruit komt. (Maar wat is er nog te vertellen over Belle en haar beestje, vraag ik me af...)

Laten we wel hopen dat ze deze keer met een hoger budget mogen werken dan bij OUAT, want sjonge jonge, wat was de CGI daar tenenkrommend soms.
DAVE2804
DAVE2804 9 maart 2020, 17:17
OUAT was de eerste twee seizoenen nog wel ok, maar daarna werd het slechter en slechter en werd echt élk Disney-sprookje en élk hoofdpersonage er met de haren bijgesleept. En de CGI was vaak zeer ondermaats. Verwacht van deze B&tB ook niet veel. Mierzoet en musicalachtig....brrr!!
BlackBiker
BlackBiker 8 maart 2020, 17:00
Toentertijd de serie met Linda Hamilton en Ron Perlman gezien. Die was wel aardig. Al die Disney zooi heb ik overgeslagen en ook deze klinkt niet echt als iets dat ik zou willen zien.
Disney is haar oude meuk toch nu wel heel erg aan het uitmelken. Dat zal toch een keer fout moeten gaan zou je denken. Maar op een of andere manier trappen de mensen er toch steeds weer in.
Jerfy
Jerfy 22 april 2020, 12:48
Die serie kun je niet echt vergelijken, toch? Dat speelde zich af in New York, in de riolen. Als dit een prequel is, krijg je een heel ander verhaal.
Log in om een reactie achter te laten