Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Horror komedie van Psych bedenker Steve Franks in productie bij Amazon

Horror komedie van Psych bedenker Steve Franks in productie bij Amazon

Amazon is bezig met een nieuwe komische horrorserie, de werktitel is Mitchcraft, van Steve Franks, Chris Henze, Brad Fuller en Andrew Form.
De serie volgt een brandweerman uit een klein stadje, die er per ongeluk achter komt dat hij mogelijk bovennatuurlijke krachten heeft en zichzelf, bij gebrek aan een betere term, een heks noemt. Volgens Franks valt Mitchcraft, de werktitel van de nieuwe serie, onder een nieuw uitgevonden subgenre van horror. Zelf noemt hij het ambitieuze horror. Het doel van de serie is om iets engs weer grappig te maken.

Embed from Getty Images
Steve Franks

De oorsprong van Mitchcraft is te herleiden naar de Amerikaanse misdaaddrama Psych van Franks. In Psych had hij de mogelijkheid en vrijheid om te experimenteren met verschillende genres en thema’s. Franks en Henze waren beide uitvoerend producent van de serie. In totaal produceerden de twee 122 afleveringen van Psych, die van 2006 tot 2014 werd uitgezonden op USA Network. De serie bouwde door de jaren heen een vertrouwde groep met fans op. Brad Fuller en Andrew Form produceerden samen onder andere de horrorfilm A Quiet Place en werkten ook mee aan The Purge and Ouija.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 2 maart 2020, 11:52
Klinkt leuk, maar het klinkt als wat nieuws, terwijl dit al vaker is gedaan.
De ultieme serie waarin iets engs heel grappig wordt gemaakt bestaat al en is "Ash vs Evil Dead".
Log in om een reactie achter te laten