Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Syfy bestelt horrorseries Day of the Dead en The Surrealtor

Syfy bestelt horrorseries Day of the Dead en The Surrealtor

Syfy heeft opdracht gegeven voor de productie van de tien afleveringen tellende serie Day of the Dead, gebaseerd op de klassieke zombiefilm van George A. Romero.
Daarnaast wordt ook de serie The Surrealtor gerealiseerd, van Blue Ice Pictures. Beide series worden naar verwachting in 2021 op Syfy uitgezonden.

Day of the Dead, geschreven door Jed Elinoff en Scott Thomas, toont het verhaal over zes vreemden die proberen de eerste 24 uur van een invasie door zombies te overleven. Deze ode aan de beroemde vleeseters van Romero herinnert ons eraan dat soms alles wat nodig is om mensen samen te brengen een horde hongerige mythische wezens is die probeert ze uit elkaar te drijven. Cartel Entertainment (bekend van Creepshow) gaat de serie maken voor Syfy. Hieronder beelden van de film Day of the Dead uit 1985 van George A. Romero.

Video on youtube


In The Surrealtor, de tweede serie die Syfy heeft besteld, behandelen makelaar Nick Roman en een eliteteam van specialisten de zaken die niemand anders kan oplossen. Het gaat om spookhuizen die potentiƫle kopers letterlijk wegjagen. Het team onderzoekt en 'repareert' de dingen die ze 's nachts tegen het lijf lopen. Tegelijkertijd worstelen ze met hun eigen demonen.

Blue Ice Pictures, onder meer bekend van Spinning Out, produceert de serie The Surrealtor voor Syfy. Lance Samuels en Daniel Iron zijn uitvoerende producenten samen met George Olson, die ook zal dienen als showrunner. Beide producties laten zien dat Syfy zich graag wil profileren met horrorseries.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten