Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rol voor Tony Hale in The Mysterious Benedict Society van Hulu

Rol voor Tony Hale in The Mysterious Benedict Society van Hulu

Acteur Tony Hale, bekend van Veep, krijgt een hoofdrol in The Mysterious Benedict Society. Dat is een nieuwe dramaserie van Hulu, gebaseerd op de roman van Trenton Lee Stewart.
Tweevoudig Emmy-winnaar Hale speelt een dubbele rol in de serie. Hij is zowel Mr. Benedict als zijn tweelingbroer Mr. Curtain. De serie The Mysterious Benedict Society is een project van Sonar Entertainment en 20th Century Fox TV.


Tony Hale

De serie is geschreven door Matt Manfredi en Phil Hay en brengt het verhaal van vier begaafde weeskinderen die worden gerekruteerd door een excentrieke weldoener (Tony Hale) om op geheime missie te gaan. Ze worden undercover geplaatst bij een internaat dat bekend staat als The Institute. Daar voeren ze plannen uit met wereldwijde gevolgen.

Mr. Benedict is het hoofd van de Mysterious Benedict Society. Hoewel hij terughoudend is om de kinderen in gevaar te brengen, vindt hij toch dat er geen andere keuze is. Hulu heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Mysterious Benedict Society zal verschijnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten