Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Misdaaddrama Tokyo Underworld in productie bij Legendary Global

Misdaaddrama Tokyo Underworld in productie bij Legendary Global

Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Tokyo Underworld is een van de eerste projecten van Legendary Global, de televisie-onderneming van Legendary en Chris Albrecht die afgelopen december werd gelanceerd en gericht is op het ontwikkelen, financieren en produceren van internationale, gescripte programma’s van hogere klasse.

Tokyo Underworld gaat over het waargebeurde verhaal van Nick Zapetti, een 25-jarige Italiaans-Amerikaanse militair die in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog naar het door oorlog verwoeste Japan verhuisde om daar de onbetwiste koning van de ondergrondse zwarte markt te worden. Door een combinatie van geweld, sluwheid en ouderwetse humor vocht Zapetti samen met zijn bende Japanse criminelen tegen de Yakuza en de regering om onder andere diamantdief, professionele worstelaar en het hoofd van de onderwereld in Tokio te worden.

Embed from Getty Images
Chris Albrecht

Marsh wordt net als Winter uitvoerend producent. Daarnaast zal Winter de serie gaan schrijven op basis van het boek Tokyo Underworld: The Fast Times and Hard Life of an American Gangster in Japan van Robert Whiting, waarvan Legendary Global de rechten heeft verworven. Sinds Tokyo Underworld in 2000 werd gepubliceerd, zijn er meerdere pogingen gedaan voor het verkrijgen van de rechten van het boek voor een schermaanpassingen, onder andere door Warner Bros. en Amazon.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten