Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaaddrama Tokyo Underworld in productie bij Legendary Global

Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.

Tokyo Underworld is een van de eerste projecten van Legendary Global, de televisie-onderneming van Legendary en Chris Albrecht die afgelopen december werd gelanceerd en gericht is op het ontwikkelen, financieren en produceren van internationale, gescripte programma’s van hogere klasse.

Tokyo Underworld gaat over het waargebeurde verhaal van Nick Zapetti, een 25-jarige Italiaans-Amerikaanse militair die in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog naar het door oorlog verwoeste Japan verhuisde om daar de onbetwiste koning van de ondergrondse zwarte markt te worden. Door een combinatie van geweld, sluwheid en ouderwetse humor vocht Zapetti samen met zijn bende Japanse criminelen tegen de Yakuza en de regering om onder andere diamantdief, professionele worstelaar en het hoofd van de onderwereld in Tokio te worden.

Embed from Getty Images
Chris Albrecht

Marsh wordt net als Winter uitvoerend producent. Daarnaast zal Winter de serie gaan schrijven op basis van het boek Tokyo Underworld: The Fast Times and Hard Life of an American Gangster in Japan van Robert Whiting, waarvan Legendary Global de rechten heeft verworven. Sinds Tokyo Underworld in 2000 werd gepubliceerd, zijn er meerdere pogingen gedaan voor het verkrijgen van de rechten van het boek voor een schermaanpassingen, onder andere door Warner Bros. en Amazon.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Gisteren, 11:00
3
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
maandag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
maandag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:02