Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix lanceert thrillerserie Freud in maart

Netflix komt in maart met de thrillerserie Freud. Het is de eerste Oostenrijkse Netflix Original en de serie draait om de psychoanalyticus Sigmund Freud.

De serie Freud bestaat uit acht afleveringen en volgt de beginjaren van Freud als psychoanalyticus. Hij zal betrokken zijn bij de jacht op een seriemoordenaar uit Wenen, omdat hij met zijn baanbrekende technieken mogelijk weet hoe de moordenaar te pakken is.

Freud is een serie van de Oostenrijkse omroep ORF, die afgelopen herfst met de productie begon. Marvin Kren regisseert de Duitstalige serie en schreef het scenario samen met Stefan Brunner en Benjamin Hessler. Heinrich Ambrosch heeft de serie geproduceerd voor het Oostenrijkse bedrijf Satelfilm, namens Bavaria Fiction in Duitsland.

De serie Freud is te zien vanaf 23 maart bij Netflix en er is nu een trailer verschenen.

Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00