Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Viaplay bestelt young adult serie Delete Me

De grootste streamingdienst van Scandinavië, Viaplay, heeft Delete Me, een Noorse serie over het leven van jongvolwassenen, besteld.

Delete Me volgt de tienermeisjes Marion en Marit tijdens het beruchte Noorse afstudeerritueel genaamd 'Russetiden'. De meiden groeien op in een cultuur waar uiterlijk en status veel betekenen. Ze ontdekken dat een ogenschijnlijke onschuldige daad van jaloezie op het internet levens voor altijd kan veranderen.

Delete me is gebaseerd op diepgaande gesprekken met jongvolwassenen. Met een combinatie van een nieuwe generatie Noors talent en onderscheidende verhalen en beelden wil de serie laten zien hoe lastig het kan zijn om in 2020 op te groeien. De serie, die gebruik maakt van innovatieve technieken om hedendaagse onderwerpen aan te kaarten, zoals cyberpesten, hacking en afwijzing, wordt in omgekeerde tijd verteld in afleveringen van elk twintig minuten.

Embed from Getty Images
Amalia Holm speelt een van de hoofdrollen in de serie

Marie Kristiansen (Young and Promising) schreef en regisseerde de serie. Amalia Holm (The Girl in the Spider's Web), Thea Sofie Loch Næss (Wisting) en de Zweedse actrice Happy Jankell (The Ambassador) vertolken hoofdrollen in de serie. Delete Me wordt geproduceerd door Pål Kruke Kristiansen (Lilyhammer) bij Einar Film en zal eind 2020 exclusief op Viaplay in première gaan. De opnames zijn momenteel nog bezig in Oslo.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3