Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Viaplay bestelt young adult serie Delete Me

De grootste streamingdienst van Scandinavië, Viaplay, heeft Delete Me, een Noorse serie over het leven van jongvolwassenen, besteld.

Delete Me volgt de tienermeisjes Marion en Marit tijdens het beruchte Noorse afstudeerritueel genaamd 'Russetiden'. De meiden groeien op in een cultuur waar uiterlijk en status veel betekenen. Ze ontdekken dat een ogenschijnlijke onschuldige daad van jaloezie op het internet levens voor altijd kan veranderen.

Delete me is gebaseerd op diepgaande gesprekken met jongvolwassenen. Met een combinatie van een nieuwe generatie Noors talent en onderscheidende verhalen en beelden wil de serie laten zien hoe lastig het kan zijn om in 2020 op te groeien. De serie, die gebruik maakt van innovatieve technieken om hedendaagse onderwerpen aan te kaarten, zoals cyberpesten, hacking en afwijzing, wordt in omgekeerde tijd verteld in afleveringen van elk twintig minuten.

Embed from Getty Images
Amalia Holm speelt een van de hoofdrollen in de serie

Marie Kristiansen (Young and Promising) schreef en regisseerde de serie. Amalia Holm (The Girl in the Spider's Web), Thea Sofie Loch Næss (Wisting) en de Zweedse actrice Happy Jankell (The Ambassador) vertolken hoofdrollen in de serie. Delete Me wordt geproduceerd door Pål Kruke Kristiansen (Lilyhammer) bij Einar Film en zal eind 2020 exclusief op Viaplay in première gaan. De opnames zijn momenteel nog bezig in Oslo.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2