Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Viaplay bestelt young adult serie Delete Me

Viaplay bestelt young adult serie Delete Me

De grootste streamingdienst van Scandinavië, Viaplay, heeft Delete Me, een Noorse serie over het leven van jongvolwassenen, besteld.
Delete Me volgt de tienermeisjes Marion en Marit tijdens het beruchte Noorse afstudeerritueel genaamd 'Russetiden'. De meiden groeien op in een cultuur waar uiterlijk en status veel betekenen. Ze ontdekken dat een ogenschijnlijke onschuldige daad van jaloezie op het internet levens voor altijd kan veranderen.

Delete me is gebaseerd op diepgaande gesprekken met jongvolwassenen. Met een combinatie van een nieuwe generatie Noors talent en onderscheidende verhalen en beelden wil de serie laten zien hoe lastig het kan zijn om in 2020 op te groeien. De serie, die gebruik maakt van innovatieve technieken om hedendaagse onderwerpen aan te kaarten, zoals cyberpesten, hacking en afwijzing, wordt in omgekeerde tijd verteld in afleveringen van elk twintig minuten.

Embed from Getty Images
Amalia Holm speelt een van de hoofdrollen in de serie

Marie Kristiansen (Young and Promising) schreef en regisseerde de serie. Amalia Holm (The Girl in the Spider's Web), Thea Sofie Loch Næss (Wisting) en de Zweedse actrice Happy Jankell (The Ambassador) vertolken hoofdrollen in de serie. Delete Me wordt geproduceerd door Pål Kruke Kristiansen (Lilyhammer) bij Einar Film en zal eind 2020 exclusief op Viaplay in première gaan. De opnames zijn momenteel nog bezig in Oslo.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten