Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Thrillerdrama The Holdout van Graham Moore in productie bij Hulu

Thrillerdrama The Holdout van Graham Moore in productie bij Hulu

Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Moore creëerde en schreef de serie zelf op basis van zijn nieuwe boek The Holdout, dat op 18 februari werd uitgebracht. Het boek kijkt met vraagtekens naar het Amerikaanse rechtssysteem, mediaonderzoeken en racisme. In het verhaal staat Maya Seale centraal, die tien jaar geleden in de jury van de meest sensationele moordzaak van het decennium zat. Nu ze advocaat is geworden, herenigt ze zich met de andere juryleden voor een documentaireserie over de moordzaak. Wanneer een van de andere juryleden wordt vermoord, moet Maya haar eigen onschuld bewijzen door een zaak te doorgronden die tijden geleden al werd gesloten.

Embed from Getty Images
Graham Moore

Moore wordt uitvoerend producent, samen met Sarah Timberman en Carl Beverly van Timberman-Beverly (Unbelievable). Timberman-Beverly produceert ook de CBS serie Seal Team en de ABC pilot Wreckage. De romans van Moore zijn tot nu toe in 25 talen gepubliceerd. Als scenarioschrijver won hij een Oscar voor beste aangepaste scenario en een BAFTA voor The Imitation Game.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten