Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Thrillerdrama The Holdout van Graham Moore in productie bij Hulu

Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.

Moore creëerde en schreef de serie zelf op basis van zijn nieuwe boek The Holdout, dat op 18 februari werd uitgebracht. Het boek kijkt met vraagtekens naar het Amerikaanse rechtssysteem, mediaonderzoeken en racisme. In het verhaal staat Maya Seale centraal, die tien jaar geleden in de jury van de meest sensationele moordzaak van het decennium zat. Nu ze advocaat is geworden, herenigt ze zich met de andere juryleden voor een documentaireserie over de moordzaak. Wanneer een van de andere juryleden wordt vermoord, moet Maya haar eigen onschuld bewijzen door een zaak te doorgronden die tijden geleden al werd gesloten.

Embed from Getty Images
Graham Moore

Moore wordt uitvoerend producent, samen met Sarah Timberman en Carl Beverly van Timberman-Beverly (Unbelievable). Timberman-Beverly produceert ook de CBS serie Seal Team en de ABC pilot Wreckage. De romans van Moore zijn tot nu toe in 25 talen gepubliceerd. Als scenarioschrijver won hij een Oscar voor beste aangepaste scenario en een BAFTA voor The Imitation Game.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56