Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Thrillerdrama The Holdout van Graham Moore in productie bij Hulu

Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.

Moore creëerde en schreef de serie zelf op basis van zijn nieuwe boek The Holdout, dat op 18 februari werd uitgebracht. Het boek kijkt met vraagtekens naar het Amerikaanse rechtssysteem, mediaonderzoeken en racisme. In het verhaal staat Maya Seale centraal, die tien jaar geleden in de jury van de meest sensationele moordzaak van het decennium zat. Nu ze advocaat is geworden, herenigt ze zich met de andere juryleden voor een documentaireserie over de moordzaak. Wanneer een van de andere juryleden wordt vermoord, moet Maya haar eigen onschuld bewijzen door een zaak te doorgronden die tijden geleden al werd gesloten.

Embed from Getty Images
Graham Moore

Moore wordt uitvoerend producent, samen met Sarah Timberman en Carl Beverly van Timberman-Beverly (Unbelievable). Timberman-Beverly produceert ook de CBS serie Seal Team en de ABC pilot Wreckage. De romans van Moore zijn tot nu toe in 25 talen gepubliceerd. Als scenarioschrijver won hij een Oscar voor beste aangepaste scenario en een BAFTA voor The Imitation Game.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00