Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste beelden van thrillerserie Devils

Eerste beelden van thrillerserie Devils

De Britse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Patrick Dempsey speelt bank-CEO Dominic Morgan in de tiendelige serie. Hij verwelkomt Massimo Ruggero, gespeeld door Alessandro Borghi, een meedogenloos hoofd van de handel in de financiële wereld. Ruggero werkt in het Londense kantoor van een grote Amerikaanse bank en raakt betrokken bij een intercontinentale financiële oorlog die Europa op zijn kop zet en hij moet kiezen of hij zich wil verenigen met zijn mentor of met hem wil vechten.

De serie Devils is gebaseerd op de bestverkopende roman van de Italiaanse handelaar Guido Maria Brera, en werd deels geïnspireerd door de financiële crisis die de wereldwijde markten in 2008 heeft getroffen.

Video on youtube


Patrick Dempsey vertelde Deadline dat hij geïnteresseerd was in betrokkenheid bij een internationaal verhaal. "Het heeft een ander perspectief op de financiële wereld dan we gewend zijn, meestal vanuit het Amerikaanse perspectief", zei hij. "Ik ben graag in Europa en je wilt iets anders doen, je wilt jezelf uitdagen. Je gaat van de man die iedereen leuk vindt naar de man waar je niet zeker van bent."

Kasia Smutniak is in de serie Devils te zien als Nina, de verfijnde en eigenzinnige vrouw van Dominic Morgan, terwijl de cast ook bestaat uit Lars Mikkelsen, Laia Costa, Malachi Kirby, Paul Chowdhry, Pia Mechler en Sallie Harmsen.

De serie Devils komt in april beschikbaar bij de Britse zender Sky.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten