Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van thrillerserie Devils

De Britse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.

Patrick Dempsey speelt bank-CEO Dominic Morgan in de tiendelige serie. Hij verwelkomt Massimo Ruggero, gespeeld door Alessandro Borghi, een meedogenloos hoofd van de handel in de financiële wereld. Ruggero werkt in het Londense kantoor van een grote Amerikaanse bank en raakt betrokken bij een intercontinentale financiële oorlog die Europa op zijn kop zet en hij moet kiezen of hij zich wil verenigen met zijn mentor of met hem wil vechten.

De serie Devils is gebaseerd op de bestverkopende roman van de Italiaanse handelaar Guido Maria Brera, en werd deels geïnspireerd door de financiële crisis die de wereldwijde markten in 2008 heeft getroffen.Patrick Dempsey vertelde Deadline dat hij geïnteresseerd was in betrokkenheid bij een internationaal verhaal. "Het heeft een ander perspectief op de financiële wereld dan we gewend zijn, meestal vanuit het Amerikaanse perspectief", zei hij. "Ik ben graag in Europa en je wilt iets anders doen, je wilt jezelf uitdagen. Je gaat van de man die iedereen leuk vindt naar de man waar je niet zeker van bent."

Kasia Smutniak is in de serie Devils te zien als Nina, de verfijnde en eigenzinnige vrouw van Dominic Morgan, terwijl de cast ook bestaat uit Lars Mikkelsen, Laia Costa, Malachi Kirby, Paul Chowdhry, Pia Mechler en Sallie Harmsen.

De serie Devils komt in april beschikbaar bij de Britse zender Sky.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03