Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX werkt aan komedieserie Call Me Kat

The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Call Me Kat (aanvankelijk Carla genoemd), een bewerking van BBC-serie Miranda.

Parsons en Bialik vervullen samen de rol van uitvoerend producent, terwijl Bialik ook de hoofdrol van Kat gaat vertolken in Call Me Kat. De serie draait om de 39-jarige Kat, die een kattencafé opent met het geld dat haar ouders eigenlijk opzij hadden gezet voor haar huwelijk.

Meerdere omroepen in de Verenigde Staten streden om de rechten om de serie uit te zenden en FOX kwam uit de bus als winnaar. De serie Call Me Kat zal in het najaar van 2020 verschijnen.


Kyla Pratt

Kyla Pratt krijgt een hoofdrol tegenover Mayim Bialik in Call Me Kat. Zij speelt Randi, een hippe, zelfverzekerde millennial die vier jaar op rij de beste barista van Louisville werd genoemd. Zij werkt in het café, hoewel ze geen interesse heeft voor katten. Als iemand die met meerdere vrijers jongleert, moedigt Randi Kat (Mayim Bialik) aan om een nieuwe benadering van dating te kiezen.

Kyla Pratt is bekend van de dramaserie Recovery Road en speelde Maya Doolittle in de speelfilm Dr. Doolittle.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2